Oldal frissítése

Beautyrelax Multicare

3,5 2 értékelés
63 690 Ft

Beautyrelax Multicare

Szeretnéd, ha otthon is professzionális bőrápolásban lenne részed? A BeautyRelax Multicare segítségével mindezt megteheted! A készülék hatféle bőrápoló módszert kínál. Ezek egyike a rádiófrekvencia, amely termikus gradiens segítségével feszesíti a bőr kontúrjait. A galvánárammal pozitív ionizációt érhetsz el az alapos tisztításhoz, a negatív ionizációt pedig a mélytisztításhoz használhatod. Az elektromos mikroimpulzusok a bőr textúrájának javítására és a bőr megfiatalítására szolgálnak. A BeautyRelax Multicare azonban ennél is többet kínál. A rezgés üzemmód alkalmas a vérkeringés javítására, de választhatod a foton- vagy hőterápiát is. Sőt, a készülék öt előre beállított, különböző lépésekből álló programmal rendelkezik. A Multicare masszírozót  a háttérvilágítású kijelző segítségével vezérelheted.

A BeautyRelax Multicare masszírozó készülék legfontosabb jellemzői

  • Beautyrelax Multicare a professzionális otthoni bőrápoláshoz.
  • Egy termék, amely hatféle bőrápoló módszert kínál
  • Akár hatféle, különféle típusú bőrtisztítás és bőrápolás
  • Öt előre összeállított program a professzionális kezeléshez
  • A BeautyRelax Multicare segítségével a bőröd megfiatalodhat
  • A hidratáló krém vagy a szérum mélyen a bőr belsejébe hatol
  • Vörös vagy kék fotonfény egyidejűleg kapcsolható be minden kezeléstípushoz
  • A vörös fény megakadályozza a nem kívánt pigmentek kialakulását és serkenti a kollagéntermelést
  • A kék fény elpusztítja a káros baktériumokat, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású

BeautyRelax Multicare - kiemelkedő használati értékkel bíró, professzionális kozmetikai eszköz 

Többé nem kell kompromisszumot kötnöd a bőrápolásra alkalmas készülékek kiválasztásakor. A BeautyRelax Multicare olyan ismételt, rutinszerű bőrkezeléseket biztosít, amelyeket korábban csak kozmetikusnál vagy bőrgyógyásznál vehettél igénybe. Az öt automata programban hat különböző technológia közül választhatsz. Így pontosan amellett dönthetsz, amire leginkább a szükséged van. Kezdd el a valóban minőségi szintű bőrápolást!

Mit várhatsz a BeautyRelax Multicare masszírozótól?

BeautyRelax Multicare masszázskészülék egyedülálló kezelőfej-kialakítással

A BeautyRelax Multicare kezelőfejének a fejlesztése során olyan megoldásra törekedtünk, amely csak valóban funkcionális bőrkezelést kínál. Mindezt egyetlen eszközben. És megcsináltuk! A hatféle különböző technológiát ötvöző BeautyRelax Multicare masszírozó lehetőséget nyújt a teljesítmény pontosan az igényeid szerint történő beállítására. Az automatikus programok A-tól Z-ig végig vezetnek a bőrkezelés összes szakaszán. A készülék exkluzív tanúsítvánnyal rendelkezik professzionális kozmetikai stúdióban és otthon történő használatra. A BeautyRelax Multicare kezelés non-invazív, fájdalommentes és semmilyen kellemetlenséget nem okoz a felhasználónak.



A masszírozó kezelőfejével célozd meg a megereszkedett bőrt

A BeautyRelax Multicare masszírozó készülék kezelőfején a kör alakú profillal rendelkező, érintkező felület speciális duplázást kapott. Ennek köszönhetően a megereszkedett, erőteljesebb ráncokkal rendelkező bőrön is alkalmazható. A kezelőfej a nehezen elérhető, hangsúlyosan ráncos részeket is eléri, miközben hatékonyan fedi le az arc nagyobb területeit, például az arcot vagy a homlokot.

BeautyRelax Multicare masszírozó automatikus programokkal

A BeautyRelax Multicare masszírozó automatikus programokat kínál a könnyű és hatékony használat érdekében. Annak ellenére, hogy ez egy rendkívül kifinomult technológia - ugyanolyan, mint amilyet  a professzionális szalonokban is találsz, a készülék kimondottan felhasználóbarát. Öt előre beállított, automatikus program közül választhatsz. Maguk a programok öt különböző teljesítményszinttel működtethetők.

1. CLEAN: Bőrtisztítás - rádiófrekvencia + galvánáram + vibráció

A bőrt a tökéletes tisztításához először fel kell melegíteni, amely elősegíti a vérkeringést. A hő hatására a bőr pórusai megnyílnak. A BeautyRelax Multicare rezgései támogatják a helyi anyagcserét és a káros anyagok eltávolítását. A pozitív töltésű galvánáram mágnesként vonzza a szennyeződéseket. A zsírt, a szennyeződéseket és az elhalt bőrmaradványokat egy vattakoronggal vagy kendővel törölheted le, amelyet egy mágneses gyűrűvel rögzíthetsz a BeautyrRelax Multicare kezelőfejéhez. Távolítsd el a kendőt, amikor a CLEAN program befejeződött.


2. MOISTURE: A bőr hidratálása

Az összes egészséges és szép bőrön látszik, hogy jól hidratált. Nedvesség nélkül a bőr gyorsabban öregszik és elveszíti természetes rugalmasságát. A legtöbb hidratáló krém megszárad a bőr felszínén anélkül, hogy a tápanyagok bekerülnének a bőr rétegeibe. A BeautyRelax Multicare kozmetikai készülék a rádiófrekvencia, a negatív töltésű galvánáram és a nagy frekvenciás vibráció kombinációjával többszörösen javítja a nedvességnek a bőr alatti szövetekbe való beépülését. A BeautyRelax Multicare rádiófrekvenciája segít felmelegíteni a bőrt, illetve nyitva tartani a pórusait. A negatív ionok bedolgozzák a nedvességet és a krémekből, valamint a szérumokból származó összes hatóanyagot a bőr alsóbb rétegeibe - a dermiszbe. A BeautyRelax Multicare vibrációs funkciója serkenti a vérkeringést is. A kozmetikai termékek hidratáló és egyéb hatóanyagai így sokkal hatékonyabban oszlanak el a bőrben.


3. EMS UP: Non-invazív lifting - rádiófrekvencia + EMS

A non-invazív arcfelvarrás a BeautyRelax Multicare készülék egyik legkiemelkedőbb funkciója. Amikor a piacon található szépségápolási eszközök teljesítménye véget ér, a BeautyRelax Multicare készüléké csak akkor kezdődik igazán. A szikére, tűre vagy tablettákra épülő invazív műtétek nélküli bőrfelvarrás még soha nem volt ilyen hatékony! EMS UP üzemmódban a BeautyRelax Multicare kezelőfeje rádiófrekvencia és EMS impulzusokkal hat a bőrre. A rádiófrekvencia hullámokat úgy optimalizálták, hogy termikus gradienst hozzanak létre, amely jelentősen befolyásolja a bőr rétegeiben zajló folyamatokat. A bevitt energia aktiválja a kollagénrostok és az elasztin újratermelődését. Az elektromos impulzusok teljesítménye és frekvenciája speciálisan úgy van beállítva, hogy lehetővé tegye az arc kíméletes kezelését. A BeautyRelax Multicare készülék kezelőfeje gyengéd EMS elektromos impulzusokat bocsát ki, amelyek a bőrön keresztül közvetlenül az arcizmokba hatolnak a bőrrel való érintkezéskor. Összehúzódásra való serkentéssel erősíti az izmokat. A kollagént és a rugalmas rostokat mechanikusan stimulálja. Az arc területén a BeautyRelax Multicare használatával javul a bőr textúrája, tónusa és rugalmassága.


4. RF LED: A kollagénrostok megújulásának támogatása - fotonterápia + rádiófrekvencia

A BeautyRelax Multicare kozmetikai készülék automatikus RF LED programja rendkívül hatékony technológiákat kombinál a non-invazív lifting és a bőr rugalmasságának a növelése érdekében. A BeautyRelax Multicare rádiófrekvencia hullámait és az elektromos impulzusok teljesítményét és frekvenciáját speciálisan úgy állították be, hogy az arcot a lehető legkíméletesebb kezelésben részesítse.A 625 nm-es hullámhosszúságú vörös fotonfény elősegíti a természetes kollagénképződést és mélyen hat a rugalmas rostokra, valamint növeli a kozmetikai termékekben lévő hatóanyagok felszívódásának a hatékonyságát.


5. COOL: A bőr nyugtatása antibakteriális hatású kezeléssel - fotonterápia + hidegkezelés

A tisztító és lifting folyamat során a bőr jelentősen felmelegszik, amely a hatékony technológiák kísérő hatása. A kezelés végén a bőr megnyugszik és visszatér a normál állapotba. A BeautyRelax Multicare masszírozó automatikus COOL programja aktiválja a kék fotonfényt, és jelentősen csökkenti a kezelőfej hőmérsékletét. A bőr hőmérséklete ezáltal fokozatosan csökken. A bőr pórusai bezáródnak. A 465 nm hullámhosszú kék fény antibakteriális hatású. A BeautyRelax Multicare kék fénye ugyancsak aktiválja a porfirineket. Olyan kémiai reakciót indít el, amely elpusztítja a pattanásokat és a gyulladásokat okozó káros baktériumokat.


A Beautyrelax Multicare segítségével az életkor csak egy szám!

Nem számít, hogy mennyi a valódi életkorod, és hogy férfi vagy-e, vagy nő. Nem számít, ha a bőröd már nem olyan rugalmas, mint évekkel ezelőtt, vagy ha a poros környezetben végzett munka miatt fokozottan pattanásos. A BeautyRelax Multicare-t használhatod rutinszerű, megelőző bőrkezelésre vagy egy adott probléma kezelésére. A BeautyRelax Multicare komplex, kifinomult technológiákat kínál egyszerű használat mellett!




Paraméterek

Elemek

Elemek típusa Li-ion újratölthető
Elemek száma 1 db

Típus

Típus Elektrostimulátor

Használat

Használat Arc

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése

Masszázstípus

Masszázstípus Elektrostimulációval, EMS, Vibrációs masszázs
Programok száma 5

Tulajdonságok

Teljesítmény 7,2 W
Funkciók Fényterápia, Galvánáram, Rádiófrekvencia, Rezgés

Típus

Rendeltetés Otthonra

Tápellátás

Tápellátás módja Akkumulátor, Elemes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Kijelző
Masszírozó programok száma 5
Használat Fájdalomcsillapítás
Kód:  BEAMP771
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BR-1380

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10