Oldal frissítése

Beautyrelax iLift Smart

3,8 5 értékelés
31 590 Ft

Beautyrelax iLift Smart

Szeretnél professzionális bőrápolást saját otthonodban? A BeautyRelax iLift Smart készülékkel mindezt megteheted. Egyetlen készülék, amely 4 bőrápolási módszert tartalmaz. Az alap a mélytisztítás a fej 42 °C-ra történő felmelegítésével, amely mélyen megnyitja a pórusokat. Ennek a technikának köszönhetően az összes szennyeződés az applikátorhoz rögzített pamutszivacsba kerül. A BeautyRelax iLift Smart másik jellemzője a 6°C-ra történő hűtés, amely megnyugtatja a bőrt és összehúzza a pórusokat. Az EMS impulzuslifting a bőr rugalmasságának növelését biztosítja a vezetőképes gél és elektromos impulzusok segítségével. Ezt a módszert követően következik a hidratálás, amely során a készülék a krémet vagy szérumot a bőr mély rétegeibe juttatja, és így fejeződik be a kollagénrostok fotonfénnyel történő stimulálásának teljes folyamata.

A Beautyrelax iLift Smart masszírozó legfontosabb jellemzői

  • BeautyRelax iLift Smart az otthoni professzionális bőrápolásért
  • Egy termék 4 bőrápolási módszert tartalmaz
  • A fej 42 °C-ra történő felmelegítésével történő mélytisztítás elengedhetetlen
  • Az összes szennyeződést az applikátorhoz rögzített pamutszivacs fogja fel
  • Ezt követően a bőrt 6 °C-ra hűti, nyugtatja és összehúzza a pórusokat
  • Az EMS impulzusos lifting megnöveli a bőr rugalmasságát
  • Hidratálás, amelynek során a készülék krémet vagy szérumot juttat a bőr mély rétegeibe
  • Vörös vagy kék fotonfény egyidejűleg kapcsolható be mind a 4 kezelési módszerhez
  • A vörös fény megakadályozza a nem kívánt pigmentek kialakulását és serkenti a kollagéntermelést
  • A kék fény elpusztítja a káros baktériumokat, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású

Beautyrelax iLift Smart egyszerre 4 eszközt rejt magában

A BeautyRelax iLift Smart 4 készüléket egyesít egy kialakításban. Igazán hatékony technológiákat kínál bőrápolási rutinodhoz: EMS impulzus lifting, fotonfény, hőterápia és intenzív vibrációs masszázs. A Beautyrelax iLift Smart automatikusan előre beállított programokkal rendelkezik, amelyek végigvezetnek a teljes bőrápolási folyamaton. Hozd létre saját szépségszalonodat otthonodban!

A Beautyrelax iLift Smart kíméletes és biztonságos használata

A BeautyRelax iLift Smart használata magas szintű kényelmet garantál. Az applikátorfej és a bőr érintkezése közben nem érzel semmilyen kellemetlenséget vagy húzódást. A bőrápolás nem invazív - azaz az applikátor  egyetlen része sem hatol be a bőr felületébe.

A Beautyrelax iLift Smart mélyen tisztítja a bőrt

A Beautyrelax iLift Smart fejének hőmérséklete körülbelül 42°C-ra emelkedik, amely jelentősen hozzájárul a bőr pórusainak megnyitásához a tisztítás előtt. A Beautyrelax iLift Smart nagyfrekvenciás vibrációs masszázst használ az intenzív bőrtisztításhoz. A bőrből származó szennyeződéseket egy pamutbetét fogja fel, amely egyszerűen csatlakozik a készülék applikátorához egy mágneses gyűrűvel. Az aktív funkciók közé tartozik a hő, a vörös vagy kék fény, illetve a rezgés is.

A Beautyrelax iLift Smart hideg hőmérséklettel nyugtatja a bőrt

A Beautyrelax iLift Smart feje 6°C-ra csökkenti a hőmérsékletet. Az aktív funkciók közé tartozik a hideg expozíció, a vörös vagy kék fény, illetve a vibráció is.

A Beautyrelax iLift Smart hidratálja a bőrt

A Beautyrelax iLift Smart egyéb különleges technológiái közé tartozik a hatékony bőrhidratálás, amely rendszeres használat során javíthatja a kozmetikai krémek vagy szérumok penetrációját, így a hatóanyagok jobban behatolnak a bőr felső rétegén keresztül a dermisz rétegbe. Az aktív funkciók közé tartoznak az EMS elektromos impulzusok, a vörös vagy kék fény, illetve a vibráció is.

Speciális kollagénrost regenerációs rendszer

A Beautyrelax iLift Smart egy speciális kollagénszál-regenerációs üzemmódot is tartalmaz. Miután a bőr kellően hidratált, a hőterápia és az EMS impulzusos emelés kombinációja a kollagén és a rugalmas rostok intenzív stimulációját nyújtja. Az aktív funkciók közé tartoznak az EMS elektromos impulzusok, a vörös vagy kék fény, illetve a vibráció is.

Bőrregenerálás fotonfényekkel

Mind a 4 kezelési módszernél a vörös vagy kék fotonfény egyidejűleg kapcsolható be. A 630 nm hullámhosszú vörös fény megakadályozza a nem kívánt pigmentek kialakulását, és serkenti a bőr rugalmassága szempontjából fontos kollagén termelődését. A Beautyrelax iLift Smart készülék fényének használatával a kozmetikai termékek jobban felszívódnak, és segít javítani a bőr alatti szövetek vérkeringését. A 480 nm hullámhosszú kék fény olyan kémiai reakciót vált ki, amely elpusztítja a pattanások mögött álló káros baktériumokat, valamint  antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású.

Beautyrelax iLift Smart felhasználóbarát kijelzővel

A BeautyRelax iLift Smart nagy és világos kijelzővel rendelkezik, így könnyen beállíthatod az összes bőrkezelési módot, amelyet a Beautyrelax iLift Smart kínál. A készülék intuitív vezérlését automatikus programok biztosítják.

Könnyen használható Beautyrelax iLift Smart

A BeautyRelax iLift Smart kezelőpanelje mindössze 3 gombból áll. MODE gomb az automatikus programok váltásához, LEVEL gomb a bőrkezelés intenzitásának beállításához és LED gomb a fényterápia aktiválásához.

Állítható intenzitás

A BeautyRelax iLift Smart figyelembe veszi a bőr érzékenységének különbségeit, amely szorosan összefügg a bőr alatti zsírszövet szintjével. Ahogy a bőr alatti zsírréteg csökken, úgy nő a bőr érzékenysége. Az arc különböző helyeken eltérő érzékenységgel rendelkezik. A BeautyRelax iLift Smart 3 intenzitási szintje lehetővé teszi az egyéni beállításokat minden felhasználó számára!

Beautyrelax iLift Smart ergonomikus formával

A BeautyRelax iLift Smart kozmetikai eszköz ergonomikusan kialakított fogantyúja nagyon kényelmessé teszi a használatot, és megkönnyíti az arc vagy a dekoltázs bármely ráncának kezelését.



Paraméterek

Elemek

Elemek típusa Li-ion újratölthető
Elemek száma 1 db
Elemek mellékelve Nem

Típus

Típus Elektrostimulátor

Használat

Használat Arc

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése

Masszázstípus

Masszázstípus Elektrostimulációval
Programok száma 5

Tulajdonságok

Szín Rózsaszín
Tulajdonságok Kijelző
Funkciók Infravörös fény

Típus

Rendeltetés Otthonra

Tápellátás

Tápellátás módja Akkumulátor, Elemes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Kijelző
Masszírozó programok száma 4
Használat Alakformálás
Kód:  BEAMP740
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BR-1350

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10