Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BeautyRelax Cavimax Ultimate

119 590 Ft

BeautyRelax Cavimax Ultimate

A BeautyRelax Cavimax Ultimate egyenértékű a professzionális kozmetikai készülékekkel

Ez egy modern készülék, amely hatékony ultrahang-hullámok segítségével nagyszerűen formálja az alakot. A BeautyRelax Cavimax Ultimate készülék egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a teljesítményt az igényeid szerint adhatod meg. Folyamatosan irányíthatod egy adott testrészre, még ha különböző bőr alatti zsírszövet-vastagsággal is rendelkezik. A teljesítmény adagolása rendkívül fontos a kívánt fogyási eredményeléréséhez. Az ultrahang-hullámokat egy kezelőfej továbbítja a mélyebb rétegekbe, amely megfelelő méretű érintkezési felületet kapott a könnyű használathoz. A készüléket a has, a fenék, a kar, illetve a belső és külső comb, valamint a vádli területén lehet használni. A BeautyRelax Cavimax Ultimate rendszeres használatával csökkentheted a narancsbőr tüneteit. A kozmetikai eszközhöz hosszú élettartamot ígér a gyártó!

Praktikus hordtáska az egyszerű tároláshoz és szállításhoz

A BeautyRelax Cavimax Ultimate kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy még a legigényesebb vásárlóknak is megfeleljen. Mindent egy praktikus, rozsdamentes acél bőröndbe csomagoltak. Ez tökéletes védelmet nyújt a tárolás során. Bárhová magaddal viheted, ahol szükséged van rá. A készülék a mellékelt használati utasítás segítségével rendkívül gyorsan összeállítható. A készüléket úgy tervezték, hogy otthon és üzletben történő felhasználásra egyaránt megfelelő legyen. 

Melyek a BeautyRelax Cavimax Ultimate legfontosabb előnyei

  1. A cellulit tüneti megjelenésének a mérséklése
  2. A zsírszövet csökkentése a kiválasztott testrészeken
  3. A BeautyRelax Cavimax Ultimate kezelés teljesen non-invazív
  4. Biztonságos, fájdalommentes használat
  5. Mindenféle kellemetlenség nélküli eljárás
  6. Alkalmas otthoni és üzletben történő használatra

A BeautyRelax Cavimax Ultimate kezelőfej kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült

A BeautyRelax Cavimax Ultimate kezelőfeje kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Ez biztosítja a termék hosszú élettartamát. Az ultrahang-hullámok teljesítménye beállítható, ennek köszönhetően te magad választhatod ki az intenzitást. 

Fájdalommentes és kíméletes ultrahangos kavitáció

A BeautyRelax Cavimax Ultimate készülék az ultrahangos kavitációval történő testformálás elvén működik. A kezelőfej megfelelő méretű felülettel rendelkezik a könnyű használathoz. A fej ultrahang-hullámokat generál, amelyek aktívan stimulálják a zsírszöveteket. A zsírsejtek integritása sérül, és a zsír felbomlik. A felszabaduló zsír glicerinre és szabad zsírsavakra bomlik. A glicerin energiaforrásként szolgál, míg a zsírsavak a májba kerülnek, ahol az élelmiszerekből származó normál zsírsavakhoz hasonlóan kerülnek feldolgozásra, és természetes úton ürülnek ki a szervezetből. Az eltávolított zsír nem kerül vissza a szövetekbe. Az ultrahangos kavitáció fájdalommentes, non-invazív, kíméletes, hatékony és főként tartós módszer a zsírszövet eltávolítására, a cellulit csökkentésére és a bőrkisimítására. 

BeautyRelax Cavimax Ultimate öt teljesítményszinttel

A BeautyRelax Cavimax Ultimate összesen öt teljesítményszint beállítását teszi lehetővé. A test különböző részein különböző mennyiségű zsírszövet található. Pontosan ezért a teljesítményt a területhez kell igazítani. A BeautyRelax Cavimax Ultimate kozmetikai eszköz kifejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettek a sokoldalú használatra. A teljesítmény intenzitási szintjét a jól áttekinthető vezérlőpanelen állíthatod be. Az adagolási frekvencia 40 Hz és 60 Hz között mozog és 35-60 joule/terület energiafelszabadulásnak felel meg 1 cm2-en.

Centiről centire a BeautyRelax Cavimax Ultimate-tel

A BeautyRelax Cavimax Ultimate asztali kozmetikai eszközt egyszerűen imádni fogod! A legjobb eredmény elérése érdekében tartsd be a javasolt kezelési időt és gyakoriságot. Használatakor enyhe bizsergést érezhetsz, de maguk az ultrahang-hullámok nem okozhatnak kellemetlen, vagy akár fájdalmas érzést. A BeautyRelax Cavimax Ultimate-tel történő kezelés non-invazív és mindenekelőtt fájdalommentes. Nagyobb ultrahangteljesítmény több energiát szabadít fel a zsírszövetben és juttat a véráramba, amelyet a májnak kell feldolgoznia. Légy azonban türelmes, az eredmények jönnek majd, de nem szabad siettetni a testet.Az idő múlásával megfigyelhető a zsírszövet fokozatos csökkenése. Milliméterről milliméterre. Centiről centire. Lépésről lépésre. 

Hol használhatom a BeautyRelax Cavimax Ultimate készüléket ?

  1. Alkar - kis körkörös mozdulatok
  2. Felkar - rövid húzó mozdulatok
  3. Has - nagy körkörös mozdulatok
  4. Has - nagy körkörös mozdulatok spirál alakban
  5. Derék - hosszan elnyújtott mozdulatok
  6. Fenék alsó rész - nagy körkörös mozdulatok spirál alakban
  7. Fenék alsó rész - nagy körkörös mozdulatok
  8. Fenék felső rész - rövid körkörös mozdulatok spirál alakban
  9. Vádli - rövid húzó mozdulatok
  10. Vádli - rövid körkörös mozdulatok spirál alakban
  11. Comb - rövid húzó mozdulatok
  12. Toka - rövid húzó mozdulatok

Ne csak a BeautyRelax Cavimax Ultimate-tel támogasd a fogyást 

A BeautyRelax Cavimax Ultimate három alappillére segít elérni álmaid alakját. A BeautyRelax Cavimax Ultimate használata során a kezelőfejjel a zsírszövetet aktívan stimulálod. Az ultrahang-hullámok külső impulzusa felszabadítja a zsírsejtekben tárolt energiát. A felszabaduló energiát a szervezetünk természetes módon használja fel. Az anyagcsere-folyamatok sebessége mindannyiunknál más és más. A nehéz zsíros, olajos vagy az édes ételek - beleértve a cukros italokat is -elhagyása jelentősen javítja az anyagcserét és könnyíti a szervezet dolgát. 


A BeautyRelax Cavimax Ultimate férfiak számára is alkalmas

A BeautyRelax Cavimax Ultimate készülék nemcsak nők, hanem férfiak számára is alkalmas. A férfiak jobban szenvednek az izomtömeget eltakaró, valamint a hasi területen lerakódó zsírtól. Az ilyen területeken történő használat előtt javasoljuk a szőrzet leborotválását. A kezelőfej így könnyebben mozog a bőrön, és az ultrahang-hullámok jobban be tudnak hatolni. 




Paraméterek

Típus

Típus Masszázspisztoly

Használat

Használat Comb

Rendeltetés

Használat Alakformálás, Masszázs

Masszázstípus

Masszázstípus Vibrációs masszázs

Tulajdonságok

Funkciók Automatikus kikapcsolás, Intenzitás beállítása

Típus

Rendeltetés Otthonra

Tápellátás

Tápellátás módja Elektromos hálózat
Kód:  BERMP690
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594166118690

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10