Oldal frissítése

Beautyrelax Brightlips

9 790 Ft

Beautyrelax Brightlips

A BeautyRelax Brightlips kozmetikai készülék a modern technológiának köszönhetően olyan professzionális ápolást biztosít ajkaidnak, mintha egy szépségstúdióban lennél. Otthon, kényelmesen élvezheted a galvánáram-kezelés és a gyengéd vibrációs masszázs hatását. Ennek az egyedülálló kozmetikai eszköznek köszönhetően lehetőséget kapsz arra, hogy a legtöbbet hozd ki az ajkak ápolására használt kozmetikai termékek tápanyagaiból és hatóanyagaiból. A Brightlips gondoskodik arról, hogy a hatóanyagok a lehető legmélyebbre jussanak a bőrbe, és így teljes mértékben kihasználhasd a bennük rejlő lehetőségeket. A vibrációs masszázs pedig biztosítja a nyirokrendszer megfelelő működését, és ezáltal a bőr rétegeiben serkenti a vérkeringést, valamint a salakanyagok és káros anyagok megfelelő eltávolítását a vérből. Nélkülözhetetlen a szép és egészséges bőr számára.

A BeautyRelax Brightlips legfontosabb jellemzői

  • Kompakt, kicsi és könnyű ionizáló készülék az ajkak kezeléséhez
  • Biztosítja a bőrrétegek intenzív vérkeringését
  • Optimális utat teremt a tápanyagok számára, hogy bejussanak a bőr alsóbb rétegeibe is
  • Három technológia ötvözése a simább, egészségesebb és fiatalosabb ajkakért
  • Galvánáram, vibrációs masszázs és UV-fény a készülék fertőtlenítéséhez
  • Biztonságosan használható, hosszú élettartam, vezeték nélküli használat. 
  • Gyengéd és fájdalommentes bőrkezelés, minden bőrtípusra alkalmas
  • Kicsi, modern segítség a tökéletes ajkakért

A BeautyRelax Brightlips masszírozó gép a legjobb technológiát kínálja az ajkak ápolására

A BeautyRelax Brightlips masszírozó speciális feje negatív töltésű ionokat generál, amelyek az ajkak bőrsejtjeiben lévő pozitív ionokhoz kötődnek. A pozitív ionizálás biztosítja a bőr alapos tisztítását, míg a negatív ionizálás a bőr mély táplálását és a szükséges anyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. Normál alkalmazás esetén a bőr felső rétege (az epidermisz) szívja fel a krém nagy részét.

Fényűzően dús ajkak, mint a magazinokban!


Tökéletes bőr a galvánáram-kezelésnek köszönhetően

A BeautyRelax Brightlips kozmetikai készülék lehetővé teszi a bőr galvánárammal történő kezelését, amelyet az egyik alapvető kozmetikai módszerként tartanak számon. A galvánáram hatása ellazítja a bőr pórusait, növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti az arc ráncait. Ugyanakkor a bőr képes lesz jobban, hatékonyabban felszívni a kozmetikai termékek hatóanyagait. A kozmetikai készülék vezérlőegységének köszönhetően a pozitív és negatív ionizálás hatásait is kihasználhatod.


UV-fény a tökéletesen tiszta bőrkezelés érdekében

Miután a BeautyRelax Brightlips a bőrápolási rutin rendszeres részévé válik, gondoskodnod kell a készülék megfelelő karbantartásáról. A gép UV-fényének köszönhetően azonban ez gyerekjáték lesz. A készülék kupakja beépített UV-fénnyel rendelkezik, amely biztosítja a tökéletes, egyszerű és gyors fertőtlenítést minden használat után. A fertőtlenítés hatékonysága eléri a 99,9%-ot. Az UV-lámpa hatékonyan képes lebontani a vírusok és baktériumok DNS-ét és RNS-ét, így nem kell aggódnod a készülék tisztasága és biztonságos alkalmazása miatt. Minden használat után egyszerűen töröld át a Brightlips kezelőfejet egy puha ruhával, és néhány másodpercig világítsd meg au UV-fénnyel. Ezáltal a készülék tökéletesen készen áll a következő ajakkezelésre.

Hogyan kell a BeautyRelax Brightlips masszírozó gépet használni?

  1. Öblítsd le az ajkakat tiszta, meleg vízzel. Alaposan szárítsd meg őket, és vidd fel a szokásos hidratáló vagy tápláló krémet. 
  2. A gombbal kapcsold be az UV-fényt, amely tökéletesen sterilizálja a készülék kezelőfejét. 
  3. A kezelőfejet tedd az ajkakra, és gyengéd körkörös mozdulatokkal masszírozd át az ajkaidat. Fokozatosan kezeld az ajkak teljes felületét. 
  4. Az alkalmazás befejeztével töröld le a kezelőfejet egy puha ruhával, és az UV-fényt ismét használd az eszközfej sterilizálására.

A BeautyRelax Brightlips az egészséges és szép bőr érdekében felpörgeti a nyirokrendszert 

A BeautyRelax Brightlips ajakkezelést kínál a gyengéd, vibráló masszázs segítségével. Ez a technika rendkívül egyszerű, ugyanakkor kimondottan hatékony. A kozmetikai eszköz felhordófeje magas frekvencián rezeg, amelyet úgy terveztek, hogy a rezgés a bőr alsóbb rétegeibe, az erekhez és a vénákhoz is eljusson. A kíméletes stimulációnak köszönhetően javul a vérkeringés és felgyorsul az anyagcsere, így a salakanyagok és a káros lerakódások könnyebben eltávolíthatók az arc területéről. Az alkalmazás során a bőr pórusai megnyílnak, a bőr természetes módon szabadul meg a méreganyagoktól, és a gyengéd, mechanikus masszírozás során jobban be tudnak épülni a bőrápoló krémek hatóanyagai. Ha egészséges és szép bőrt szeretnél, nem nélkülözheted a megfelelően működő nyirokrendszert.

A BeautyRelax Brightlips a 21. század bőrápoló eszköze!


BeautyRelax Brightlips masszírozó gép intelligens, automatikus bekapcsolás funkcióval

A BeautyRelax Brightlips masszírozó gép intelligens automatikus bekapcsolás funkciója aktiválódik, amikor az kezelőfej megérinti az ajkakat. Ha a készülék nem ér az ajkakhoz, a készülék kikapcsol. Ezzel energiát takaríthatsz meg, és az elemeket tovább tudod használni.

A Beautyrelax Brightlips masszírozó gép tulajdonságai:

  • ionizálás, vibráció, UV-fény
  • 165 impulzus másodpercenként
  • 1,5V
  • 2x AG13 elemek
  • 40mA
  • 113mW
  • 10 cm x 2cm átmérő
  • 24 g

Paraméterek

Típus

Típus Masszázspisztoly

Használat

Használat Arc

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás

Masszázstípus

Masszázstípus Elektrostimulációval, Vibrációs masszázs
Programok száma 1

Tulajdonságok

Szín Fehér
Tulajdonságok Mosható felület
Funkciók Elektrostimulációval, Infravörös fény, Rezgés

Csomagolás

Kiegészítők száma 1

Méret & súly

Tömeg 64 g
Magasság 10 cm
Szélesség 3 cm

Típus

Rendeltetés Otthonra

Tápellátás

Tápellátás módja Elemes

Elemek

Elemek típusa AG13
Elemek száma 2 db
Kód:  SANNM224
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BR-1260

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20