Oldal frissítése

BeautyRelax Booster

2,3 3 értékelés
9 290 Ft

BeautyRelax Booster

Minden nő tökéletes melleket szeretne. Ezért a BeautyRelax bemutatja a Booster BR-1210 készülékét, amely rendkívül hasznos, innovatív és nem-invazív eljárást biztosít a mellekre nézve. A gél elektródákon keresztül stimulálja a mell izmait EMS-el (elektromos mikroimpulzusokkal). Az intenzitás és az impulzusok frekvenciája szabályozható. A Booster készüléke minden mellmérethez alkalmazkodik. Ennek a készüléknek köszönhetően fejlesztheti és szebbé teheti a melleit plasztikai sebészeti beavatkozás és műtét nélkül.

BeautyRelax Booster masszázskészülék főbb jellemzői  

  • Szépíti és formálja a melleket az izomzat megerősítésével
  • Innovatív EMS technológia (elektromos mikro impulzusok)
  • Stimulálja a természetes ösztrogén termelést
  • Teljesen barátságos és mellékhatások nélküli kezelés
  • Biztonságos és fájdalommentes használat
  • Hatékony, kissé időigényes (10-15 perc)
  • Erős támogatás a keringésnek
  • Jobb sejtvitaiitást nyújt

Ellenjavallat

A női melleket többnyire zsír alkotja. Ezért súlyingadozás esetén a mell esetében az egyik legszembetűnőbb a fogyás és a súlyfelesleg. Azok a tényezők, amelyek a mell méretéért, alakjáért és keménységéért felelősek, elsősorban természetesen a genetika, a hormonális fogamzásgátlás, a test fizikai állapota, terhesség, a dohányzás, az anyagcsere-folyamatok stb. Mindezen tényezőket hozza egyensúlyba a Booster készüléke. Azonban fordítson kellő figyelmet az ellenjavallatra is! Ne használja a készüléket, ha rákban, epilepsziában, cukorbetegségben, súlyos vese- vagy májbetegségben szenved, illetve ha magas a koleszterinszintje, bőrbetegsége, szívbetegsége, pacemakere, magas vérnyomása, érrendszeri betegsége vagy atherosclerosisa van, illetve ha olyan gyógyszert szed, amely véralvadásgátlót tartalmaz. A készülék használata szintén nem ajánlatos ha transzplantáció vagy sebészi kezelés előtt áll, ha fém implantátumok vannak a szervezetében,  ha menstruál vagy ha terhes.

 Hogyan működik a Booster készüléke?

BeautyRelax Booster BR-1210 készüléke az innovatív EMS technológiát használja. Elektromos mikro impulzusok segítségével és speciális gél elektródákkal működik. Ezek az impulzusok jelentősen fokozzák a vérkeringést. A sejtek így több tápanyaghoz jutnak, így nő az általános vitalitásuk. Az impulzusok serkentik az agyalapi mirigyet, amely számos hormon, köztük a gonadotropin - hormon képzéséért is felelős, ami a petefészkekkel áll kapcsolatban, és az ösztrogént juttatja el a szervezetbe. A szervezetben képződő ösztrogén mennyisége általában nagyon változó. Azonban ha rendszeresen és hosszú távon használja ezt a készüléket, akkor ez a hormon  folyamatosan  a stabil szinten tartható.

Impulzus-üzemmódok száma:
8

Timer (időzítő)
15 perc

Vezérlőegység méretei:
12 × 6 × 2 cm

Az elektróda méretei:
15 × 15 × 0,3 cm

Súly:
290 g

 
 

Paraméterek

Elemek

Elemek típusa AAA
Elemek száma 2 db

Típus

Típus Elektrostimulátor

Használat

Használat Mellizmok

Rendeltetés

Használat Alakformálás

Masszázstípus

Masszázstípus Elektrostimulációval
Programok száma 8

Tulajdonságok

Tulajdonságok Kijelző
Funkciók Időzítő

Tápellátás

Tápellátás módja Elemes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Kijelző, Időzítő
Masszírozó programok száma 8
Használat Alakformálás
Kód:  BERPT006
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  BR-1210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05