Oldal frissítése

BeautyRelax Bodyface Skinlift Esztétikai készülék arcra és testre

149 290 Ft

BeautyRelax Bodyface Skinlift Esztétikai készülék arcra és testre

BeautyRelax Bodyface Skinlift esztétikai kezelésekhez 

A professzionális BeautyRelax Bodyface Skinlift ideális az arc, a nyak, a dekoltázs és más testrészek esztétikai kezelésére. A készülék rendkívül hatékony multipoláris rádiófrekvenciás technológiával működik, amely kiváló eredményeket biztosít a kezelések után. Non-invazív lifting, a kollagénrostok aktív stimulálása és a narancsbőr tüneteinek elnyomása - a BeautyRelax Bodyface Skinlift képes mindezt megvalósítani! A készülék megörvendeztet minőségi kialakításával, beleértve a készülékhez tartozó összes alkatrészt. A fő előnyök kétségtelenül a hosszú élettartam és a rádiófrekvenciás energia folyamatos adagolásának lehetősége. A készülék nem foglal túl nagy helyet. A BeautyRelax masszírozóhoz a Sonogélen kívül nincs szükség más fogyóeszközre. 


Kompakt méret, amely ideális utazáshoz is

A BeautyRelax Bodyface Skinlift praktikus, asztali kialakításának köszönhetően kompakt méreteivel is megörvendeztet. A készülék használata során könnyen elérheted az összes kezelendő testrészt. Szükség esetén a teljes készletet másodpercek alatt mobilis eszközzé alakíthatod, így tökéletes választás utazáshoz. Kényelmesen tárolhatsz mindent egy kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült, stabil bőröndben. Védi a készüléket az ütésektől és a mechanikai sérülésektől. A készülékcsatlakoztatása rendkívül egyszerű és gyors. Néhány egyszerű lépést követően azonnal elkezdheted használni a BeautyRelax Bodyface Skinliftet. 


A BeautyRelax Bodyface Skinlift legfontosabb előnyei

  • BeautyRelax Bodyface Skinlift csökkenti az arcbőr finom vonalait és a ráncokat
  • Növeli az arckontúr rugalmasságát
  • Feszesíti és kisimítja a bőrt
  • Az eszköz képes a kollagénrostok stimulálására
  • Enyhíti a narancsbőr tüneteit
  • Csökkenti a striákat és halványítja a finom hegeket
  • A kezelés teljesen non-invazív jelleggel valósul meg
  • BeautyRelax Bodyface Skinlift biztonságos, fájdalommentes használattal
  • Alkalmazás kellemetlenségek nélkül

A BeautyRelax Bodyface Skinlift két különböző kezelőfejet tartalmaz

A BeautyRelax Bodyface Skinlift csomagjában két különböző kezelőfejet találsz, hogy pontosan az igényeidnek megfelelően választhass. A három tüskéből álló 2 Mhz-es fej a kisebb területek kezelésére szolgál. A hattüskés 2 Mhz-es pedig nagyszerű választás a nagyobb területek kezeléséhez.


Rádiófrekvencia a hatékony liftingért

A BeautyRelax Bodyface Skinlift készülék kezelőfeje rendkívül specifikus teljesítménnyel és rádiófrekvenciás hullámok segítségével képes energiát generálni. A rádiófrekvenciás hullámokat úgy optimalizálják, hogy olyan hőgradienst hozzanak létre, amelyek jelentősen befolyásolják a dermisz rétegben zajló folyamatokat. A leadott energia aktiválja a kollagénrostok és az elasztin átalakulását. Lehetővé válik az energia kiemelkedően pontos irányítása még az erőteljesebb zsírréteggel rendelkező területeken is, és az anyagcsere-folyamatok gerjesztése jelentős hatással van a megereszkedett és deformált kontúrok hatékony kisimítására.


A 625 nm vörös fény elősegítheti a természetes kollagéntermelést

A vörös fény pozitív hatással van a rugalmas rostokra, megakadályozza a pigmentképződést, és elősegíti a kollagén természetes termelődését is. Pozitívan hat a kozmetikai termékekből származó anyagok felszívódására, növeli a hatékonyságot és javítja a vérkeringést a bőr alatti szövetben. A vörös fény hullámhossza 625 nm.


BeautyRelax Bodyface Skinlift háromtüskés kezelőfej a kisebb felületekhez

A BeautyRelax Bodyface Skinlift rendelkezik egy háromtüskés kezelőfejjel, amely kimondottan alkalmas kisebb területek, például az arc, a nyak és a dekoltázs kezelésére. Bármelyik testrészen használhatod. Kompakt méretének köszönhetően közvetlenül a nagyobb egyenetlenségekkel rendelkező, vagy nehezebben hozzáférhető területekre összpontosíthatsz. A rádiófrekvenciás energia intenzitásának, valamint a kezelőfej és a bőr közötti érintkezés hosszának beállításakor azonban fokozott óvatossággal kell eljárni. Az ideális a tapogató módszer. Így lépésről lépésre kezelheted a bőrön a kiválasztott részt. Ha a kezelést egy másik személy kapja, aktívan kommunikálj vele, hogy megkapd a megfelelő, érzékenységre vonatkozó információkat. A rádiófrekvenciás hullámok intenzitását ennek megfelelően állíthatod be.


Kisméretű kezelőfej a nehezen hozzáférhető területek kezelésére 

A kisméretű tüskék kiválóan alkalmasak a nehezen elérhető területek vagy kisebb testrészek kezelésére. A BeautyRelax Bodyface Skinlift a szemkörnyékre is alkalmazható. Kiemelkedő figyelmet fordíts a kezelőfej és a bőr közötti érintkezés intenzitásának és hosszának beállítására. A szem körüli bőr rendkívül érzékeny!

Használd a BeautyRelax Bodyface Skinliftet arcra, nyakra és dekoltázsra

A három tüskével ellátott kezelőfej nem csak az arcra, hanem a dekoltázs vagy az áll területére is használható.

Tökéletes eredmény elérése a BeautyRelax Bodyface Skinlift segítségével

A BeautyRelax Bodyface Skinlifttel tökéletes eredményt érhetsz el a bőrkezelés során. A BodyFace Skinlift esztétikai készülék a szike nélküli, non-invazív bőrkezelést abszolút tökéletes szintre emeli. A meghatározott teljesítményű és frekvenciájú multipoláris rádiófrekvenciás hullámok a dermisz rétegét célozzák meg, hogy nagyfokú hatékonysággal és kíméletességgel stimulálják a bőr saját kollagéntermelését. Fedezd fel a modern technológiát alkalmazó BodyFace Skinlift segítségével a valóban funkcionális liftinget.


Hattüskés kezelőfej a nagyobb felületek kezeléséhez 

A hat darab tüskével ellátott kezelőfej ideális a test nagyobb részeinek kezeléséhez. Bármelyik testrészen használhatod. A rádiófrekvenciás energia intenzitásának, valamint a kezelőfej és a bőr közötti érintkezés hosszának beállításakor azonban fokozott óvatossággal kell eljárni. Az ideális módszer az úgynevezett tapogatás, amikor finoman "megkopogtatjuk" a bőrt. Így lépésről lépésre kezelheted a bőr kiválasztott részét. A kezelőfej nagyszerű azokon a helyeken, ahol csökken a bőr rugalmassága, valamint fokozottabb a striák és hegek megjelenése.

A kezelőfej bőrrel való érintkezésének optimális időzítése

A kezelőfej használatakor mindig figyelembe kell venni a tüskék bőrrel való érintkezésének optimális hosszát és a rádiófrekvenciás hullámok intenzitásának megfelelő adagolását. Ha magadon végzed a kezelést, a mozdulatokat magadhoz igazíthatod. Amennyiben egy másik személyt kezelsz, aktív kommunikációval figyeld, hogy milyen mértékben érzékeli a hő rádiófrekvenciás megnyilvánulását. A kezelőfejjel sima mozdulatokkal vagy az úgynevezett "tapogatós" módszerrel dolgozz.

Sima mozgás a BeautyRelax Bodyface Skinlift segítségével

A kezelőfejet hosszabb vagy rövidebb, szakaszokban mozgasd a testen. Feszítsd meg a bőrt, amennyire csak lehetséges, és a BeautyRelax Bodyface Skinliftet egyenletes mozdulatokkal használd a bőrön. A bőrt Sonogéllel kell hidratálni. A bőr sima mozgással történő stimulálásával a kezelőtüskék teljes érintkezési ideje az adott helyen csökken. A rádiófrekvencia intenzitási szintjének állandó szinten tartásával gyorsabb mozgás esetén kevesebb rádiófrekvenciát érzékelhetsz, mint lassabb mozgás esetén.

Tapogató módszer

A BeautyRelax Bodyface Skinliftet az úgynevezett tapogató módszerrel is használhatod. Ezzel a módszerrel a kezelőfejet maximum 1-2 másodpercig tartod a bőrön (az ún. tapogatás). Az intenzitást mindig az aktuális érzetnek megfelelően emeld. A bőrkezelés soha nem lehet fájdalmas. Csak a hőérzet elviselhető szintű érzékelése az elfogadható. Mindig fokozatosan adagold a teljesítményt, és a legalacsonyabb, 1.értékkel kezdj!


A BeautyRelax Bodyface Skinlift többféleképpen használható a folyamatos teljesítményadagolásnak köszönhetően 

A BeautyRelax Bodyface Skinlift esztétikai készülék fokozatosan változtatható teljesítményadagolást kínál az 1. szinttől az 5. szintig. A frekvencia alapértelmezett értéke 2 Mhz. A teljesítmény az energiaszintet jelenti, amelyet Joule-ban fejeznek ki. A BeautyRelax Bodyface Skinlift kezelőpanelének segítségével adagolhatod az energiát, hogy az a lehető legkényelmesebb legyen. A test minden egyes része más-más érzékenységgel és bőr alatti zsírmennyiséggel rendelkezik. Ezért fontos megjegyezni, hogy az egyes részek gyakran más-más energiaszintet igényelnek.


A BeautyRelax Bodyface Skinlift csomag tartalma:

  • BeautyRelax BR-2310 főegység
  • Kezelőfej három tüskével
  • Kezelőfej hat tüskével
  • 220V-os tápkábel
  • Használati utasítás


Paraméterek

Típus

Típus Masszázs gép

Használat

Használat Nyak, Arc, Szem, Dekoltázs

Rendeltetés

Használat Alakformálás, Masszázs, Bőrfiatalítás, Cellulitisz csökkentése, Ráncok csökkentése, Bőrfeszesítés

Masszázstípus

Masszázstípus Pontmasszázs
Programok száma 5

Tulajdonságok

Szín Fehér
Funkciók Rádiófrekvencia

Csomagolás

Kiegészítők száma 2

Méret & súly

Magasság 34 cm
Szélesség 26 cm
Hosszúság/mélység 10 cm

Típus

Rendeltetés Otthonra

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tápellátás

Tápellátás módja Akkumulátor, Elektromos hálózat
Kód:  BEAMP130
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594166119130

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05