Oldal frissítése

BeautyRelax Bodyface Quattro

278 990 Ft

BeautyRelax Bodyface Quattro

A BeautyRelax Bodyface Quattro nem invazív esztétikai testkezelésekhez készült. Olyan modern technológiákat alkalmaz, mint a többpólusú rádiófrekvencia a Thermage arc- és testkezelésekhez, az ultrahangos kavitáció és a vákuumdrenázs a testformáláshoz. A készülék csökkenti a finom mimikai ráncokat, növeli az arckontúrok rugalmasságát, feszesíti és feltölti a bőrt, valamint újjáalakítja a kollagénrostokat. Ugyanakkor elnyomja a narancsbőr, a striák és a finom hegek jeleit. Serkenti a végtagok nyirokrendszerét és csökkenti a zsírszöveteket. Rendkívül tartós anyagokból, például fémből, rozsdamentes acélból és edzett műanyagból készült kezelőfejekkel rendelkezik. A BeautyRelax Bodyface Quattro színes LCD kijelzővel rendelkezik, és végtelen teljesítményadagolást tesz lehetővé.

A BeautyRelax Bodyface Quattro főbb jellemzői

  • Nem invazív esztétikai testkezelésre tervezett eszköz
  • Olyan modern technológiákat használ, mint a Thermage multipoláris rádiófrekvencia, ultrahangos kavitáció és vákuumdrenázs.
  • Csökkenti a finom arcráncokat és növeli az arckontúr rugalmasságát
  • Feszesíti és kisimítja a bőrt, és újjáalakítja a kollagénrostokat
  • Elnyomja a narancsbőr, a striák és a finom hegek megjelenését
  • A BeautyRelax Bodyface Quattro stimulálja a végtagok nyirokrendszerét.
  • Csökkenti a zsírszövetet
  • A kezelést kezelőfejekkel végzed
  • BeautyRelax színes LCD kijelzővel
  • Használható az arcon, a dekoltázs, kar, has, csípő, comb, fenék és vádli területén
  • Színkivitel: fekete-fehér

A BeautyRelax Bodyface Quattro lehetővé teszi a bőrliftinget

A BeautyRelax Bodyface Quattro az arc, a dekoltázs, kar, has, csípő, comb, fenék és vádli területén is használható. Használd a multipoláris rádiófrekvenciás kezelőfejet a bőrlifting hatáshoz. A fej rádiófrekvenciás hullámokat juttat a bőrre egy meghatározott frekvencián. Ez olyan hőgradienst idéz elő, amely hatással van a dermisz rétegben zajló folyamatokra. Garantja a kollagénrostok és az elasztin újjáalakulását, és hozzájárul a saját kollagén képződéséhez. A kezelőfejek infravörös hővel és különböző számú kerekekkel is fel vannak szerelve.

A BeautyRelax Bodyface Quattro készülékkel csökkenthető a narancsbőr

A vákuumos szívással ellátott applikátor és a rádiófrekvenciás kiegészítő funkció lehetővé teszi a hatékony nyirokmasszázst, amely csökkentheti a cellulit megjelenését. Az izmok ritmikus gyúrása biztosítja az optimális nyirokáramlást a szervezetben, és hozzájárul a méreganyagok eltávolításához a vérből. A vákuumterápia alkalmazásával megszabadítható a test a duzzanattól és a narancsbőrtől. A masszázs három fázisban zajlik. Először a bőr alatti szövetet szívja be, majd az kezelőfej kézi mozgatására van szükség, amelyet a létrehozott vákuum fokozatos felszabadítása követ. Az applikátor fejének szélével stimulálja a bőrt, intenzív kompressziós nyirokmasszázst eredményez.

A BeautyRelax készülék eltávolítja a zsírszövetet is

A BeautyRelax Bodyface Quattro tartalmaz egy alkalmazófejet ultrahangos kavitációval, amely ultrahangos hullámokat generál, amelyek stimulálják a zsírszövetet. Veszélyezteti a zsírszövet integritását és felszabadítja a zsírt, amely glicerinre és szabad zsírsavakra bomlik. A glicerin ezután energiaforrásként szolgál, míg a zsírsavak a májba kerülnek. Az ultrahangos kavitáció így lehetővé teszi a zsírszövetek eltávolítását, csökkenti a narancsbőrt és kisimítja a bőrt. A BeautyRelax Bodyface Quattro ideális otthoni és professzionális használatra.

A csomag tartalma:1× BeautyRelax BR-2795 főegység
1× fej rádiófrekvenciával - 3 alkalmazási tűvel
1× fej rádiófrekvenciával - 4 alkalmazási tűvel
1× fej vákuumos vízelvezetéssel és rádiófrekvenciával
1× fej ultrahangos kavitációval
1× fém hordtáska a tároláshoz
1× szűrőtampon készlet a vákuumfejhez
1× sonogel
1× tápkábel
1× hosszabbító kábel főkapcsolóval
1× használati útmutató


Paraméterek

Típus

Típus Masszázs gép

Használat

Használat Egész test

Rendeltetés

Használat Alakformálás, Cellulitisz csökkentése, Bőrfeszesítés, Duzzanat csökkentés

Masszázstípus

Masszázstípus Limfatikus masszázs, Fényterápia, Akupresszúrás masszázs
Programok száma 4

Tulajdonságok

Szín Fehér

Méret & súly

Tömeg 4 000 g (4 kg)
Magasság 10 cm
Szélesség 25 cm
Hosszúság/mélység 25 cm

Típus

Rendeltetés Otthonra

Tápellátás

Tápellátás módja Elektromos hálózat
Kód:  BEAMP175
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  8594166123175

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15