Oldal frissítése

BeautyRelax Biolifting

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeautyRelax Biolifting

Vedd fel a harcot a ráncokkal napjaink legmodernebb technológiája, a BeautyRelax Biolifting BIO hullám és EMS (elektromos impulzusokkal történő bőremelés) segítségével! Az izomrostok mély stimulálása enyhe elektromos impulzusok révén elegendő vérellátást biztosít a bőrnek, támogatja a nyirokkeringést és ezáltal a káros anyagok eltávolítását. Ezenkívül erősíti az arc izmait, növeli a bőr rugalmasságát. A bőr perfúziójával visszaállítja annak természetes színét, hatékonyan küzd az öregedéssel és kisimítja a bőrt. Ötlépcsős intenzitás közül kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb kezelési szintet. A titán felhordók teljesen körbe forognak, tehát a BeautyRelax Biolifting a bőrt a legapróbb részletességgel kezeli. Az eszköz minden bőrtípusra alkalmas, használata teljesen fájdalommentes.

A BeautyRelax Biolifting főbb jellemzői

  • A BeautyRelax Biolifting kisimítja a ráncokat
  • A BIO hullámáram-technológia és az EMS segítségével kezeli a bőrt
  • A BeautyRelax Biolifting az egészséges, friss és ráncmentes bőr garanciája
  • A bőrkezeléshez válaszd az ötlépcsős intenzitás egyikét
  • A titán felhordó fejek 360°-ban elforognak
  • Tiszta LCD kijelző
  • Nagy segítséget nyújt az automatikus időzítő használata 
  • A készülék minden bőrtípusra alkalmas
  • A BeutyRelax segítségével fájdalommentesen kezelheted bőrödet

Fájdalommentes bőrkezelés a BeautyRelax Biolifting segítségével

Az alacsony frekvenciájú pulzoterápiát általában a szépségszalonokban használják. Ez a terápia a bőrkezelés teljesen új és professzionális megközelítése. Ezúttal azonban, a BeautyRelax Bioliftingnek köszönhetően, mindezt otthonod kényelmében végezheted el. Az EMS megadja a bőr izomrostjainak a szükséges impulzusokat, amelyekre a szálak zsugorodással reagálnak. Ez az "izomirritáció" (összehúzódás) magukat a rostokat erősíti meg. A BeautyRelax Biolifting bemutatja az alacsony frekvenciájú impulzus-technológiát, így rendszeres használatával a bőr visszanyeri rugalmasságát, egészséges és természetes színét. Az eszköz használata teljesen fájdalommentes.

Rugalmas és egészséges bőr a biohullámú EMS liftingnek köszönhetően

A BeautyRelax Biolifting az elektromos impulzusok (3 V) finoman, egészségi szempontból pedig biztonságosan és mélyen stimulálják a bőrt. Ezek az impulzusok olyan mértékben serkentik az izomrostokat, hogy a bőr rendszeres összehúzódással visszanyeri rugalmasságát. A bőrmasszázs serkenti a vérkeringést és segít eltávolítani azokat a káros anyagokat, amelyek naponta érik bőrünket. A BeautyRelax Biolifting javítja a bőr vérellátását, hatékonyan küzd a ráncokkal,  eltünteti a bőr öregedésének első jeleit.

A csomag tartalma:
 BeautyRelax Biolifting készülék
Titán felhordó fejek

A nagyfrekvenciás masszázs rezgése:
legfeljebb 12 000/perc

Tápegység:
2 db AA elem (nem tartozék)

Mérete:
16,5 × 4,8 × 6,5 cm

Tömege:
650 g


Paraméterek

Használat

Használat Arc

Rendeltetés

Használat Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése

Tulajdonságok

Funkciók Időzítő

Tápellátás

Tápellátás módja Elemes
Kód:  SANNM269
Termékszám:  8594166103269

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15