Oldal frissítése

BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional

Ingyenes
szállítás boltjainkba
456 190 Ft

BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional

A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional esztétikai készülék teljes körű bőrkezelést garantál. Lehetővé teszi a bőr tisztítását, a kozmetikai termékek bevitelét, a hidratálást, a liftinget, a bőrnyugtatást és a regenerálódást. Olyan applikációs fejeket tartalmaz, amelyek nagyon kellemes érzetűek a bőrön. Az eszköz használata számos pozitív hatást biztosít. Elősegíti a kollagénképződést, átalakítja a rugalmas rostokat, növeli a bőr rugalmasságát, javítja az arckontúrokat, kisimítja a mély ráncokat, táplálja és hidratálja a bőrt. Ezen túlmenően a bőr alatti szöveteket is keringeti és oxigénnel látja el, nyirokmasszázst biztosít az arc puffadtságának csökkentése érdekében, eltávolítja az apró sminkrészecskéket, mély bőrhámlasztást biztosít, felszabadítja a bőrpórusokat és elnyomja a pigmentfoltokat. A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional ideális professzionális használatra.

A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional masszírozó géplegfontosabb jellemzői

  • Teljes körű bőrkezelésre tervezett készülék
  • 7 fő funkciót egyesít
  • Lehetővé teszi a bőr tisztítását, kozmetikai termékek bevitelét, hidratálást, liftinget, bőrnyugtatást és regenerálódást.
  • Vízzel történő bőrradírozást, nano hidratálást, ultrahangot, rádiófrekvenciát, ultrahangos hullámokat, hideg expozíciót és fotonterápiát biztosít.
  • Olyan masszázsfejfejeket tartalmaz, amelyek kellemes érzetűek a bőrön
  • Elősegíti a kollagéntermelést, átalakítja a rugalmas rostokat és növeli a bőr rugalmasságát
  • Javítja az arckontúrokat, kisimítja a mély ráncokat, táplálja és hidratálja a bőrt
  • Javítja a vérkeringést a bőr alatti szövetekben és oxigénnel látja el őket
  • Nyirokmasszázst biztosít az arc puffadtságának csökkentésére és a bőr mély hámlasztására
  • Ellazítja a bőr pórusait és csökkenti a pigmentfoltokat
  • A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional ideális professzionális használatra
  • Színkivitel: kék-fehér

A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional masszírozó gép 7 fő funkciót kínál

A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional Vízzel történő bőrradírozást, nano hidratálást, ultrahangot, rádiófrekvenciát, ultrahangos hullámokat, hideg expozíciót és fotonterápiát biztosít.  A vizes dermabráziós applikátorfejet kifejezetten úgy tervezték, hogy szabályos folyadékot adagoljon, amely azonnal hidratálja a bőrt és megköti a szennyeződéseket, baktériumokat és bőrtörmeléket. A bőrből kiszívott folyadék a hulladéktárolóba kerül. A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional így tökéletesen tisztítja a bőrt, segít eltávolítani a mitesszereket, pattanásokat és egyéb szennyeződéseket. A nanohidratáló funkció gondoskodik a bőr hidratálásáról. Minden bőrtípusra alkalmas és hidratálást biztosít.

A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional biztosítja a bőr tökéletes hámlasztását

Az ultrahangos spatulával ellátott alkalmazási fej olyan ultrahanghullámokat generál, amelyek a legkisebb bőrredőkbe is behatolnak. A szennyeződés, a sminkmaradványok és az elhalt hámsejtek a fejtetőn megtapadnak. A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional tökéletes bőrhámlást biztosít, és megelőzi a mitesszereket és az eltömődött bőrpórusokat. Elősegíti a vérkeringést is, hogy serkentse az arc nyirokrendszerét. Használd a rádiófrekvenciás applikációs fejet a bőrliftinghez. A fej rádiófrekvenciás hullámokat juttat a bőrre egy meghatározott frekvencián. Ez olyan hőgradienst idéz elő, amely hatással van a dermisz rétegben zajló folyamatokra. Biztosítja a kollagénrostok és az elasztin átalakulását, és hozzájárul a saját kollagén képződéséhez.

A BeautyRelax kozmetikai eszköz lehetővé teszi a hőterápiát

Hasonlóképpen, az ultrahangos applikátorfej átalakítja a kollagénrostokat és az elasztint, és képes kozmetikai termékeket beépíteni a bőrbe. A megereszkedett és deformált kontúrokat is simítja. A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional lehetővé teszi a hőterápiát is az alkalmazási fej segítségével, amely hűsítő hatású, és megnyugtatja a bőrt. Főleg a bőrkezelés utolsó szakaszaként alkalmazzák, amikor a bőr pórusait összehúzzák. A fej nagy felülettel rendelkezik, nagyon kényelmes fogású, és hatékonyan hűti az arc minden részét és redőit.

A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional masszírozó gép serkenti a kollagéntermelést

A készülék a teljes arcot lefedő fotonterápia lehetőségét is kínálja. Ezekre a célokra létezik egy speciális, különböző típusú fényekkel ellátott arcmaszk. A vörös fény serkenti a kollagéntermelést, a kék fény elpusztítja a porfirineket a pattanásokban, a zöld fény segít kiegyensúlyozni a színpigmenteket és csökkenti a finom vonalakat. A sárga fény segíti a kozmetikai termékek felszívódását és javítja a sejtek anyagcseréjét, míg az ibolyántúli fény egyesíti a vörös és a kék fény hatásait. Az azúrkék fény ezután növeli a sejtek energiáját és pozitívan hat a bőrszövet anyagcseréjére, míg a fehér fény mélyen behatol a bőrbe és lebontja a színes foltokat. Ugyanakkor csökkenti a finom vonalakat. A BeautyRelax AntiAge Oxygen Professional valóban teljes körű ápolást biztosít bőrödnek.

A csomag tartalma:
1× főegység
1× alkalmazási fej vízzel dermabrázióval
6× cserélhető applikátor vizes gyémánt dermabrázióhoz
1× applikációs fej nano hidratálással
1× alkalmazási fej ultrahangos spatulával
1× alkalmazási fej ultrahanggal
1× rádiófrekvenciás applikácis fej
1× alkalmazási fej hőterápiával - hideg hatás
1× arcmaszk fotonterápiás funkcióval
1× textil védőszemüveg
1× sonogel
1× 220V-os tápkábel
1× 220V-os hosszabbító tápkábel



Paraméterek

Típus

Típus Masszázs gép

Használat

Használat Arc

Masszázstípus

Masszázstípus EMS, Hidegterápia, Fényterápia
Programok száma 7

Tulajdonságok

Szín Fehér

Méret & súly

Tömeg 8 000 g
Magasság 30 cm
Szélesség 50 cm
Hosszúság/mélység 50 cm

Típus

Rendeltetés Otthonra

Tápellátás

Tápellátás módja Elektromos hálózat
Kód:  BEAMP048
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  8594166122048

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05