Oldal frissítése

ZIAJA Szemkörnyékápoló 15 ml

4,5 14 értékelés
1 690 Ft

ZIAJA Szemkörnyékápoló 15 ml

A ZIAJA 15 ml-es szemkörnyékápoló krém gyengéden gondoskodik a szemkörnyék érzékeny bőréről, ami rendkívül hajlamos a kiszáradásra. Csökkenti a sötét köröket a szem alatt, mérsékli a szemkörnyék duzzadtságát és kisimítja a kisebb ráncokat. A szemkörnyéket ragyogóvá, frissé teszi és csökkenti a szem alatti sötét foltokat. Finoman feltölti, simítja és tonizálja a bőrt, ellátja a szükséges tápanyagokkal, és hidratálja, így a szemkörnyék világos és rugalmas lesz. Olyan értékes összetevőket tartalmaz, mint a kukorica, az A és E vitaminok, a B5 provitamin, és a D- Panthenol kivonat. A termék bőrgyógyászok és allergológusok által tesztelt, szemorvosok felügyelete mellett készült, és minden bőrtípusra alkalmas.

Hatóanyagok:

  • Bioflavonoidokban gazdag kukorica kivonat, anti- cianidok és ásványi sók, melyek ragyogóvá és hidratálttá teszik a a bőrt
  • Az A-vitamin simítja a ráncokat, regenerálja a finom bőrt és visszaadja rugalmasságát
  • Az E-vitamin kitűnő antioxidáns, semlegesíti a szabad gyököket, védi a bőrt az öregedéstől és harcol a ráncok ellen
  • A B5 provitamin (D-Panthenol) megnyugtatja és intenzíven hidratálja az irritált bőrt

Felhasználás:
Kis mennyiségű szemkörnyék ápoló krémet vigyél fel a szemkörnyék tiszta bőrére, és finoman masszírozd bele kívülről a szem belső sarka felé haladva. Vigyázz, hogy a kötőhártyazsákba ne kerüljön.
Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
Összetevők:
Aqua (Water), Caprylic/ Capric Triglyceride, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Octyldodecanol, Glycerin, Panthenol, Ceteareth-20, Propylene Glycol, Centaurea Cyanus Flower Extract, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium Polyacrylate, Methylparaben, Ethylparaben, Dmdm Hydantoin

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Regeneráló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Regeneráló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSPL2264
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901887048145
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05