Oldal frissítése

ZIAJA Sensitive Enzimes hámlasztó 60 ml

4,4 12 értékelés
1 690 Ft

ZIAJA Sensitive Enzimes hámlasztó 60 ml

Minden nő sima és puha bőrre vágyik. Mindazonáltal számos peeling irritálja és szárítja az érzékeny bőrt. Szerencsére a Ziaja Sensitive enzimatikus peeling csupán az enzimek segítségével képes eltávolítani az elhalt hámsejteket, tehát a bőr nem szárad ki, és nem sérül meg. A bőr simává válik, és tökéletesen felkészült a további aktív összetevők felszívódására. Kíméletességének és szilikonmentességének köszönhetően a peeling száraz és allergiás bőrre is alkalmas.

A Ziaja Sensitive enzimatikus peeling legfőbb jellemzői

  • A bőr tökéletesen sima és puha marad
  • Gyengéd az allergiás és érzékeny bőrrel
  • A Ziaja Sensitive enzimatikus peeling az enzimek segítségével távolítja el az elhalt hámsejteket
  • Nem irritálja és nem szárítja ki a bőrt
  • Előkészíti a bőrt a további ápolásra

Használati útmutató:
Szükség esetén hetente 1-2 alkalommal használd. Vidd fel a terméket a bőrre, kerülve a szem környékét. Óvatosan masszírozd be, majd 10 perc elteltével mosd le meleg vízzel .

Összetétel:
aqua (water), glycerin, polysorbate 20, carbomer/papin crosspolymer, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, algin, ricinus communis (castor) seed oil, allantoin, panthenol, laminaria ochroleuca extract, caprylic/capric triglyceride, propylene glycol, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, carbomer, glyceryl caprylate, methylparaben, diazolidinyl urea, ethylparaben, sodium hydroxide


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 60 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Hámlasztás intenzitása

Peeling intenzitása Mély

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSPL2257
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901887006954
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20