Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ZIAJA Uborka-menta micellás gél 200 ml

4,8 13 értékelés
1 590 Ft

ZIAJA Uborka-menta micellás gél 200 ml

Normál, száraz vagy zsíros a bőröd? A Ziaja micellás gél minden bőrtípusnak megfelelő - még a tiédnek is. A természetes összetevőknek köszönhetően minden nap élvezheted a friss bőr egyedülálló érzését. Vízzel kombinálva a gél könnyű habot képez, amely könnyen eltávolítja az elhalt bőrsejteket. Az uborka és a menta kivonatai nedvességet és tökéletes tisztítást biztosítanak, és a B5-vitamin hatása megnyugtatja a bőrt.

A ZIAJA Uborkás mentás micellás gél főbb előnyei

  • A természetes anyagoknak köszönhetően tisztítja a bőrt
  • A könnyű hab eltávolítja az elhalt bőrsejteket
  • Az uborka és a menta kivonatai elvarázsolnak hidratáló hatásukkal
  • A Ziaja uborka micellás zselé mentaval hagyja a bőrt puhavá és puhává
  • Tökéletes minden bőrtípushoz

Használati útmutató:
Vidd fel gélt az arcra és a habra. Tisztítsad meg a bőrt gyengéd körkörös mozdulatokkal és mosás után öblítsd le langyos vízzel.

Összetétel:
Aqua, glicerin, kokamidopropil-betain, kókuszglükozid, peg-7-gliceril-kakaó, nátrium-kokoil-izetionát, undecilénamidopropil-betain, propilénglikol, cucumis sativus (uborka) gyümölcskivonat, borsmenta levélkivonat, laktobionsav, akrilátok / c10-30 alkil-akrilát kereszt polimer, peg-40 hidrogénezett ricinusolaj, xantángumi, diazolidinil-karbamid, metilparaben, propil-parabén, parfüm, nátrium-hidroxid és 42090 (fd & c kék nem. 1), vagy 19140 (fd & c sárga nem. 5), vagy 47005 (d & c sárga nem. 10)


Összetétel

AQUA (WATER), GLICERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO-GLUCOSIDE, PEG-7 GLICERIL-KOKOÁT, NÁTRIUM-KOKOIL-IZETIONÁT, UNDECILENAMIDOPROPIL-BETAIN, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (UBORKA) GYÜMÖLCSKIVONAT, MENTHA PIPERITA (BORSMENTA) LEVÉLKIVONAT, LAKTOBIONSAV, CARBOMER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, SODIUM HYDROXIDE, CI 42090 (FD&C KÉK SZ. 1), CI 19140 (FD&C YELLOW NO. 5), CI 47005 (D&C YELLOW NO. 10).

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Kód:  KSPL2248
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901887036753
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05