Oldal frissítése

ZIAJA Manuka fa bőrtisztító gél 200 ml

4,4 15 értékelés
1 990 Ft

ZIAJA Manuka fa bőrtisztító gél 200 ml

A 200 ml-es ZIAJA Manuka Tree tisztító gél nagyszerű segítő a tökéletes bőrtisztításhoz. Óvatosan tisztítja a bőrt, és eltávolítja az összes szennyeződést. A bőrt megnyugtatja, nem szárítja ki, és megvédi az irritációtól és a bőrpírtól. Nedvességet biztosít számára, rugalmas és friss. A pórusokat húzza és tökéletesen előkészíti a bőrt a további kozmetikai ápoláshoz. Összetételét Manuka fa leveleiből származó kivonatokkal gazdagítják, amelyek kiváló antibakteriális hatással rendelkeznek. A termék nem tartalmaz szappant és dermatológiailag tesztelt. Kényeztesd a bőröd a ZIAJA Manukaa arclemosóval és élvezd a luxus gondozást.
Hatóanyagok:

  • manuka fa levelek
  • tűzés-normalizáló cink-glükonát
  • laktobionsav
  • allantoin
  • B5 provitamin (D-pantenol)

Használat:
A gélt körkörös mozdulatokkal vidd fel az arc, a nyak és a dekoltázs nedves bőrére. Ezután langyos vízzel öblítsd le alaposan. Kerüld a szem területét.


Összetétel

Aqua, glicerin, panthenol, propilén-glikol, cink-glükonát, laktobionosav, mandulasav, leptospermum scoparium levél Retrieved from, Poliszorbát 20, Diazolidinil-karbamid, Nátrium benzoát, Parfum, Benzil-szalicilát, hexil Cinnamal, Limonene, Linalool.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Normál, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél
Szappan típusa Folyékony

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű
Aqua, glicerin, panthenol, propilén-glikol, cink-glükonát, laktobionosav, mandulasav, leptospermum scoparium levél Retrieved from, Poliszorbát 20, Diazolidinil-karbamid, Nátrium benzoát, Parfum, Benzil-szalicilát, hexil Cinnamal, Limonene, Linalool. '>
Kód:  KSPL2252
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5901887029656
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20