Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ZEW FOR MEN Smooth Barber

5 1 értékelés

ZEW FOR MEN Smooth Barber

A lengyel ZEW FOR MEN márka Smooth Barber kozmetikai ajándékszett elsőosztályú ápolást biztosít a férfiak szakállának. A készlet tartalmaz egy borotvapamacsot illetve egy szakállszappant és szakállápoló balzsamot. A szakállszappan a Besszádok hegységből kinyert faszénből készült, amely megtisztítja a bőrt és antibakteriális hatású. Természetes összetételében megtalálható a mangóvaj, a shea vaj, a kakaóvaj és a betain is, amelyek együttese hidratálja és puhává teszi a bőrt és természetes fényt kölcsönöz. Rendszeres használatával a szakáll egészségesebb megjelenésűvé válik. A ZEW FOR MEN borotválkozó szappan illata édes és minden bőr- és szakálltípus számára alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. A készletben emellett egy vászon tartót is találsz.

A ZEW FOR MEN Smooth Barber kozmetikai ajándékszett főbb jellemzői

  • Smooth Barber kozmetikai ajándékszett
  • A ZEW FOR MEN szappan alaposan megtisztítja a szakálladat
  • A Besszádok hegységből származó faszenet tartalmazza
  • Megtisztítja a bőrt és antibakteriális hatással rendelkezik
  • Természetes összetétel növényi vajjal és betainnal
  • Hidratálja a férfiak bőrét és szakállát, a szakáll sima és természetesen fényes marad
  • A borotválkozás utáni balzsam megnyugtatja a bőrt
  • Chaga gomba kivonatot, 6 természetes olajat, aloe vera kivonatot, allantoint és D-pantenolt tartalmaz
  • Hidratáltságot és regenerálódást eredményez a férfiak bőrén
  • Megszünteti a bőr irritációját és égő érzését
  • Mindkét terméknek édes illata van
  • A szappan minden bőrtípusra alkalmas, a balzsam érzékeny, normál és kombinált bőrre ideális
  • A borotvapamacsot is tartalmazza

A ZEW FOR MEN egyedülálló szakállbalzsam ápolása

A ZEW FOR MEN szakállápoló balzsam Chaga gomba kivonattal készült, amely megnyugtatja a bőrt és emellett antibakteriális hatással is bír. Természetes összetételét 6 olajjal készítették el, ezek a kókusz, mandula, argán, sütőtök, kamélia illetve ligetszépe olaj, amelyek együttes hatása hidratálja és regenerálja a férfiak bőrét. A ZEW FOR MEN szakállápoló balzsam emellett aloe vera kivonatot illetve allantoint és D-pantenolt is tartalmaz a bőr megnyugtatásához illetve az égő érzés és a bőrirritáció megszüntetéséhez borotválkozás után. A krémes állagú termék illata édes, a balzsam alkalmas az érzékeny, a normál és a vegyes bőrre egyaránt. A Smooth Barber ajándékszett tartalmaz egy vaddisznószőr pamacsot is.

A szappan használata:
Nedvesítsd be a szappant folyóvíz alatt, majd helyezd a borotvaszappan tartóba. Ezután habosítsd fel a nedves borotvapamaccsal és kend fel a szakálladra.

A balzsam használata:
Vidd fel a balzsamot a bőrre borotválkozás után és masszírozd vagy gyengéden ütögesd be a bőrbe, hagyd hogy teljesen felszívódjon.

Szappan összetétele:
Glycerin, Aqua/Water, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Oleate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Sodium Laurate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Charcoal Powder, Allantoin, panthenol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Boswellia Serrate Extract, Aloe Barbadensis Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Citrate, Titanium Dioxide, Parfum/Fragrance, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Pentasodium pentetate, Tetrasodium Etidronate.

Balzsam összetétele:
Aqua, Glycerin, Methyl Glucose Sesquistearate, Isohexadecane, Cetearyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, isopropyl Myristate, Distarch Phosphate, Diheptyl Succinate, Butylene Glycol, Panthenol, Glyceryl Stearate, Allantoin, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Inonotus Obliquus (Mushroom) Extract, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil,Camellia Oleifera (Tea-oil Camellia) Seed Oil, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Lysolecithin, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Menthyl PCA, Ethyl Methane Carboxamide, Charcoal Powder, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Silica, Pullulan, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Sodium Phytate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Citric Acid, Parfum, Linalool, Limonene, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Szakállápolás, Borotválkozáshoz
Kód:  HOL389
Termékszám:  5906874538395

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20