Oldal frissítése

ZEW FOR MEN Lumberjack

5 1 értékelés

ZEW FOR MEN Lumberjack

A Lumberjack lengyel márka ZEW FOR MEN kozmetikai ajándékszett elsőosztályú ápolást biztosít a férfiak szakállának. A készlet tartalmaz egy kefét illetve egy szakállszappant és szakállápoló olajat. A szakállszappan a Besszádok hegységből kinyert faszénből készült, amely megtisztítja a bőrt és antibakteriális hatású. Természetes összetételében megtalálható a mangóvaj is, amely hidratálja a bőrt és simaságot kölcsönöz. Az allantoin puhítja a szakállat és véd az irritációtól. Az aloe vera kivonat regenerál és helyreállítja a bőr védőgátját. A ZEW borotválkozó szappan illata édes, gondoskodik a gyors és kényelmes borotválkozásról és minden bőr- és szakálltípus számára alkalmas. A készletben emellett egy vászon tartót is találsz.

A ZEW FOR MEN Lumberjack kozmetikai ajándékszett főbb jellemzői

  • Lumberjack kozmetikai ajándékszett
  • ZEW FOR MEN szappan a szakáll alapos megtisztítására
  • A Besszádok hegységéből kinyert faszént tartalmazza
  • Tisztítja a bőrt és antibakteriális hatású
  • Természetes összetétel növényi vajjal és betainnal
  • Hidratálást biztosít a szakállnak és a férfi bőrnek, sima és természetesen fényes szakállat eredményez
  • A szakállszappan édes illatú és egészséges megjelenést kölcsönöz
  • A ZEW FOR MEN szakállolaja Chaga gombakivonatot tartalmaz
  • Nyugtatja a bőrt és antibakteriális hatással rendelkezik
  • Természetes összetételű, növényi olajokkal
  • A szakállolaj krémes állagú
  • Mindkét termék alkalmas minden bőrtípusra
  • A csomag tartalmaz egy vászon tartót a szappannak és egy kefét vaddisznó sörtékkel

A ZEW FOR MEN különleges szakállápoló olaja

A ZEW FOR MEN szakállápoló olaj szintén a lengyel márka egyik terméke. Chaga gomba kivonattal készült, amely megnyugtatja a bőrt és emellett antibakteriális hatással is bír. Természetes összetételében megtalálható a ligetszépe olaj, argánolaj és kamélia olaj, amelyek táplálják és hidratálják a szakállad. Az olaj használata után a szakáll puha és kellemes érintésű lesz. A termék krémes állagú, elegendő felmelegítened a kezeid közt ahhoz, hogy folyékonnyá változzon. A ZEW olaj illata édes és minden bőrtípus számára megfelelő. A Lumberjack ajándékkészlete egy bükkfa markolattal készült szakállkefét is tartalmaz. A kefe vaddisznó sörtékkel érkezik, amelyek tökéletesen átfésülik a szakállat illetve masszírozzák azt és bejutnak a szőrszálak alá a bőrhöz, így távolítják el a szennyeződéseket és az elhalt bőrsejteket a szakállról.

Szappan használata:
Nedvesítsd be a szappant folyóvíz alatt, majd habosítsd fel. Vidd fel a szakálladra, majd alaposan öblítsd ki.

Olaj használata:
Vidd fel az olajat az ujjaidra vagy a tenyeredbe, kend el a kezeid közt, ezt követően pedig masszírozd be a szakállad és a bőröd egészébe.

Szappan összetétele:
Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Mangifera indica (Mango) Seed Butter, Charcoal powder, Allantoin, Panthenol, Aloe Barbadensis Extract Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Glyceryl mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Titanium Dioxide, Citric Acid, Parfum/Fragrance, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, PentasodiumPentate, Tetrasodium Etidronate.

Olaj összetétele:
Ethylhexyl Palmitate, Aqua, Isopropyl myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, isononyl isononanoate, Diheptyl Succinate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Gossypium herbaceum (Cotton) Seed Oil, Inonotus obliquus (Mushroom) Extract, Camellia Oleifera (Tea-oil Camellia) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Ceteareth-25, Charcoal Powder, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Tocopherol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Citric Acid, Parfum, Linalool,Limonene, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Szakállápolás, Borotválkozáshoz
Kód:  HOL388
Termékszám:  5906874538388

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05