Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ZEW FOR MEN Beard soap 85 ml

5 1 értékelés
2 990 Ft

ZEW FOR MEN Beard soap 85 ml

A ZEW FOR MEN szakállmosó szappan egy lengyel cég terméke. A Besszádok hegységből származó faszén tartalma tisztítja a bőrt és antibakteriális hatással rendelkezi. Természetes összetétele mangóból, shea vajból, kakaóvajból és betainból áll, amelyek kombinációja biztosítja a hidratálást, lágyítja a bőrt és a szakállnak természetes fényt ad. Rendszeres használatával szakállad egészségesebb megjelenésű lesz. A ZEW FOR MEN szakállmosó szappan édeskés illatú és minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. A csomag egy vászon csomagolást is tartalmaz.

A 85 ml-es ZEW FOR MEN szakállmosó szappan legfontosabb tulajdonságai

  • ZEW FOR MEN szappan a szakáll alapos tisztítására
  • Faszén tartalma a Besszádok hegységből származik
  • Tisztítja a bőrt és antibakteriális hatással rendelkezik
  • Természetes összetétel növényi vajakkal és betainnal
  • Hidratálja a férfiak bőrét és szakállát, amely a használat után sima és természetesen fényes lesz
  • A ZEW szakállmosó szappan édeskés illatú és egészséges megjelenést kölcsönöz
  • Minden típusú szakállra és bőrre alkalmas
  • A csomag tartalmaz egy vászon csomagolást

Használat:
Nedvesítsd be a szappant folyó víz alatt majd habosítsd fel. Vidd fel a szakállra, ezt követően pedig alaposan öblítsd le.

Összetétel:
Glycerin, Aqua/Water, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Mangifera indica (Mango) Seed Butter, Charcoal powder, Allantoin, Panthenol, Aloe Barbadensis Extract Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Glyceryl mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Titanium Dioxide, Citric Acid, Parfum/Fragrance, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Pentasodium Pentate, Tetrasodium Etidronate.



Paraméterek

Illatanyag

Illat Illatosított

Terméktípus

Terméktípus Szappan

Űrtartalom

Űrtartalom 85 ml
Kód:  HOL386
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5906874538708

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10