Oldal frissítése

ZEPPELIN 76802

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ZEPPELIN 76802

A férfi Zeppelin 76802 analóg óra egy olyan modell, amelyet a Zeppelin léghajó 100. évfordulója alkalmából hoztak létre. Az óra tok rozsdamentes acélból készül , manuális polírozással. Az óra a funkciók széles skáláját is kínálja - a stopperóra, a kronográf, a datagram és a tachiméter. Az óra vízhatlaga 5 ATM, amely elegendő a zuhanyzáshoz és a kézmosáshoz.

Precíz óramozgásokRonda 5130.D.A világító lámpatestekkel ellátott fekete tárcsával a híres Zeppelin léghajó logóját évente 100 Yahre-rel is megtalálhatja.

Fő előnyei

  • A Zeppelin léghajó ihlette
  • Pontos német feldolgozás
  • sebességmérő
  • Chronograph és datebook

A Zeppelin léghajó 100. évfordulója

Különleges kiadások "100 let Zeppelin " ötvözi a klasszikus , elegáns elemeket , például a boltíves tárcsát . All Nézd idei kollekció részét képezi a kiváló minőségű kvarc gépek.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Kirakás Kirakás nélküli

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj színe Fekete
Szíj anyaga Bőr

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)

Stílus és dizájn

Stílus Repülős
Kód:  KHO9580
Termékszám:  4041338768022
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20