Oldal frissítése

YVES SAINT LAURENT Y EdP Set 160ml

41 390 Ft

YVES SAINT LAURENT Y EdP Set 160ml

YVES SAINT LAURENT Y EdP Set 160ml

Merész, friss, csábító. Így lehetne jellemezni a YVES SAINT LAURENT Y EdP férfi parfümöt. Egyértelműen az Y generációs férfiakat célozza meg. A YVES SAINT LAURENT Y EdP intenzív és provokatív.


Alapvető információk
Az illat típusa: Fűszeres, fás
Rendeltetése:Férfiaknak
Illatanyag összetevők: Bergamott,gyömbér, alma, aldehid, zsálya, boróka, levendula, geránium, vetiver, borostyán, tonkabab

A YVES SAINT LAURENT Y EdP férfi parfüm összetevői

FEJILLAT

bergamott, elemi, aldehidek, gyömbér, alma

SZÍVILLAT

levendula, boróka, geránium, zsálya

ALAPILLAT

vetiver, borostyánfa, olibanum, tonkabab

Nappal és este is az YVES SAINT LAURENT parfümmel

A YVES SAINT LAURENT Y EdP parfüm tökéletes illat a férfiak számára. Ennek a parfümnek a legjellegzetesebb összetevője a fás akkord, amely a legkülönbözőbb fák jegyeit tartalmazza. A parfümöt hétköznapokra és estékre tervezték. Az YVES SAINT LAURENT Y EdP Franciaországból származik.

YVES SAINT LAURENT Y EdP Set 160ml

A YVES SAINT LAURENT parfüm ajándékszett legfontosabb jellemzői

  • YVES SAINT LAURENT Y EdP parfüm férfiaknak ideális.
  • Eredetileg Franciaországból származik.
  • Enyhén fűszeres, fás illata van.
  • A YVES SAINT LAURENT Y EdP alkalmas ünnepi partikra és mindennapi viseletre.
  • Különösen népszerű az erős és magabiztos férfiak körében.
  • A csomag tartalma: EdP 100 ml, EdP 10 ml, Tusfürdő 50 ml.

Fűszeres illat fás jegyekkel

A YVES SAINT LAURENT Y EdP nyitóillata a bergamott és a gyömbér kombinációjával nyílik, lédús almával, aldehiddel és elemi illattal. A zsálya és a boróka jegyei áthatják a szívet, és a levendulával együtt tökéletes férfias illatot alkotnak. Az illatkompozíciót a geránium abszolútja tovább fokozza. Az érzéki alapot vetiver, borostyánfa, tömjén és tonkabab akkordok alkotják.

Kihívás minden napra és ünnepnapra

A YVES SAINT LAURENT Y EdP férfi illat az Y generációs férfiak számára készült, akik egyre magasabb és magasabb célok elérésére törekszenek. Akik nem félnek semmilyen kihívástól. A YVES SAINT LAURENT Y EdP mindennapi viseletre és különleges alkalmakra egyaránt alkalmas.

A francia YVES SAINT LAURENT luxus divatmárka 1961-ben alakult. Mindig is az egyediség, a kreativitás, a luxus szimbólumát testesítette meg a divat, a kozmetikumok és a parfümök területén. Eredeti ötletei és innovatív kialakítása több évtizeden át a figyelem középpontjában tartották. Nem sokkal az alapítása után elkezdte meghatározni a világ divatirányzatát. A YVES SAINT LAURENT ma már a rivaldafényben sütkérezik felejthetetlen parfümjeinek köszönhetően. Könnyedén lépést tart a francia YVES SAINT LAURENT márka kifinomult ruháival.

Összetétel

Alcohol, Parfüm / Illat, Aqua / Water, Limonene, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citral, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Coumarin, Ci 60730 / Ext. Ibolya 2, Ci 15985 / Sárga 6, Ci 42090 / Kék 1.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 160 ml
Kód:  KPFY1003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614274093032

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15