Oldal frissítése

YVES SAINT LAURENT Black Opium EdP Set 100 ml

46 990 Ft

YVES SAINT LAURENT Black Opium EdP Set 100 ml

Ez a női kozmetikai termékekből álló készlet rabul ejti az érzékeket csábító, mámorító illatával, melyben az édes vanília az alapjegyben, míg a virágillat a szívjegyben villan fel. A YVES SAINT LAURENT Black Opium EdP szett tartalmazza a parfümöt egy üvegben, annak miniatűr utazócsomagját és a Mini Rouge Pur Couture rúzst piros színben. A YVES SAINT LAURENT Black Opium alapvető jellemzője egy keleti illatkeverék, amelyben rendkívüli összetevők kombinálódnak, hogy garantálják a különleges és érzéki eredményt. A hozzáadott illatösszetevők között szerepel még a cédrus, körte, jázmin, a kávé, pacsuli, a bors, a narancs és a vanília. Az illat kifejezetten különleges eseményeken és a téli szezonban érvényesül. Burkold magad egy gyönyörű fátyolba az YVES SAINT LAURENT Black Opium illatával, és tedd ragyogóvá stílusod.

Az YVES SAINT LAURENT Black Opium EdP Set legfontosabb jellemzői

  • Luxus szett egy elbűvölő, magával ragadó és vonzó illattal, mely 2014-ben indult útjára.
  • Az YVES SAINT LAURENT Black Opium szett egy parfümöt, egy miniatűr változatot praktikus utazó méretben és Mini Rouge Pur Couture rúzst tartalmaz
  • A mámorító Black Opium elixír a gyümölcsök és az intenzív fűszerek friss tónisait ötvözi
  • Illata lédús körte, fűszeres borssal és finom jázminnal gazdagítva, amely keveredik a cédrus, az édes vanília és a pacsuli tónusaival, illetve egy csipetnyi kávéillattal
  • Az YVES SAINT LAURENT Black Opium eredeti, szokatlan illatkomponensei csillogást kölcsönöznek a stílusodnak
  • A szett alkalmas ajándékként minden nő számára

Csomag tartalma:
Black Opium parfüm 90 ml
Black Opium parfüm 10 ml
Rouge Pur Couture piros rúzs
Az illat fejjegye:
Kávé akkord
Az illat szívjegye:
Jázmin, narancsvirág, rózsaszín bors
Az illat alapjegye:
Cédrus, pacsuli, vanília

Összetétel

EdP: ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, BENZIL-SZALICILÁT, BENZYL ALCOHOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, CINNAMYL ALCOHOL, METHYL ANTHRANILATE, AMYL CINNAMAL, CITRAL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, CI 15985 / SÁRGA 6, CI 17200 / RED 33, (F. I. L C167411/1)

Rúzs: OCTYLDODECANOL - PROPILÉNGLIKOL-DIBENZOÁT - PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARÁT - NEOPENTILGLIKOL-DIHEPTANOÁT - BISZ-DIGLICERIL-POLIACILADIPÁT-2 - POLIETILÉN - CI 15850 / RED 7 - POLIBUTÉN - HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ-DIMER-DILINOLEÁT - HIDROGÉNEZETT KÓKUSZ-GLICERIDEK - CSILLÁM - CI 15985 / YELLOW 6 LAKE - CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX / CIRE DE CANDELILLA - CERA MICROCRISTALLINA / MIKROKRISTÁLYOS VIASZ / CIRE MICROCRISTALLINE - SZILÍCIUM-DIOXID-SZILÁT - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLICERID - CI 45410 / RED 28 LAKE - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTIL-HIDROXIHIDROCINNAMÁT - CERAMID NP - BENZIL-ALKOHOL - ÁNIZSALKOHOL - POLIANTHES TUBEROSA VIRÁGKIVONAT - OPUNTIA FICUS-INDICA VIRÁGKIVONAT - PARFUM / ILLATANYAG (F. I. L. N70022284/1)

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Cédrus, Jázmin, Kávé, Bors, Vanília
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFY1020
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614274093193

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15