Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

WILKINSON Vintage Edition Shaving Soap 125 g

4,6 16 értékelés
1 990 Ft

WILKINSON Vintage Edition Shaving Soap 125 g

A WILKINSON Vintage Edition Shaving Soap szakállszappan egy klasszikus termék a borotválkozáshoz, amely előkészíti a szakálladat és a bőrödet a rendkívül zökkenőmentes borotválkozásra. Használj borotvaecsetet és forró vizet, így könnyedén képezhetsz gazdag, sűrű és krémes habot a szappanból, amelynek segítségével nagyon simán csúszik majd a bőrödön a borotva. A benne található kókuszolaj eredményesen puhítja meg a szakállat és éppen elegendő hidratálást nyújt a bőrnek, emellett gondoskodik a szakállad egészséges ragyogásáról és visszaadja annak rugalmasságát. A végeredmény precíz, pontos és sima borotválkozás a kellemetlen bőrirritáció nélkül. A hagyományos borotvaszappan biztosítja az erőfeszítések nélküli sima borotválkozás élményét.

A WILKINSON Vintage Edition Shaving Soap szakállszappan főbb jellemzői

  • Klasszikus borotválkozó szappan a német Wilkinson Sword márkától
  • A hagyományos borotválkozási módszerhez praktikus, hordozható tálban érkezik
  • Ideális termék a szakáll és a bőr borotválásának előkészítéséhez
  • Kókuszolajjal a puha szakáll és a hidratált bőr érdekében
  • Használj borotvaecsetet és forró vizet, hogy gazdag habot képezz
  • A sűrű, krémes hab megkönnyíti a borotva csúszását a bőrön
  • A Wilkinson hagyományos szappan enyhíti a borotválkozás során fellépő bőrirritációt

Hatóanyagok:

  1. Glicerol (glicerin) - színtelen, viszkózus, szagtalan és édeskés ízű nedvszívó anyag, amelyet a kozmetikai termékekben használnak, különösen a hidratáló krémekben és szappanokban
  2. Szűz kókuszolaj - a szakáll táplálása, rugalmassága, ragyogása és ellenállása érdekében, segít megpuhítani a szakállat, megelőzi a bőr és a szakáll kiszáradását mosakodás után, természetesen habzó és tisztító hatóanyagokat tartalmaz - gyengéden, de alaposan távolítja el a szennyeződéseket és készíti elő a szakállat a borotválkozásra, nagy mennyiségű antioxidánst és vitaminokat tartalmaz, különösen az A-, C-, és E-vitaminokat, könnyedén és gyorsan szívódik fel a bőrbe, gyulladásgátló hatású, nem okoz semmilyen allergiás reakciót és nem hagy zsíros réteget a bőrön, hidratálja a bőrt és a szakállat, megvédi a bőrt és a szakállat a hidegtől, megnyugtatja a bőrt és támogatja a természetes rugalmasságát, antibakteriális hatással bír.

A felhasználása:
Merítsd bele a borotvaecset forró vízbe és ezt követően azonnal tedd a borotvaszappanra. Körkörös mozdulatokkal képezz gazdag habot, az ecset segítségével vidd fel az arcodra. Borotválkozás után mosd le a termék maradványait a bőrről.

Összetétel:
Aqua, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Coconut Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Ethylparaben, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Tetrasodium EDTA, Alcohol Denat., Dimethicone, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Szappan

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Érzékeny
Kód:  HOL275
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4027800020553
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15