Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

WILKINSON Hydro 5 Groomer + fej 1 db

5 2 értékelés
7 590 Ft

WILKINSON Hydro 5 Groomer + fej 1 db

Azt tervezed, hogy veszel egy borotvát, amely hibátlan borotválást biztosít? Részesítsd előnyben a minőséget, és add meg bőrödnek a lehető legjobb ápolást, amelyet a kiváló WILKINSON kézi borotva garantál. Nemcsak tökéletes borotválást kínál, hanem a bőrt sem irritálja. Ez a modell öt pengét kínál. Ennek köszönhetően pontos eredményeket érhetsz el. Az elsőrangú Wilkinson Hydro sorozatba tartozó borotva a legjobb segédeszközöd lesz, és lehetővé teszi a professzionális megjelenés elérését.

WILKINSON Hydro 5 Groomer + fej 1 db termék fontosabb paraméterei

  • A remek WILKINSON borotva segít elérni a puha és finom bőrt
  • Öt penge a hatékony borotválásért
  • Különleges cserélhető fejjel rendelkezik
  • A kiváló Wilkinson Hydro sorozatban található

Éld át borotválás közben az első osztályú komfortot

Az elsőrangú WILKINSON kézi borotvával hatékony és kényelmes lesz a borotválás. Különleges fejet használ, amelyet könnyen le lehet venni és helyettesíteni egy újjal, ha szükséges. A borotva ezen változata rugalmassága és amiatt keresett, hogy az igényedtől függően különböző fajtájú fejeket lehet hozzá használni.

Paraméterek

Pengék száma

Pengék száma 5

Darabszám

Darabszám 1 db

Sorozat szerint

Sorozat szerint Wilkinson Hydro
Kód:  HOL500
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4027800138609
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05