Oldal frissítése

Wenger 01.1121.105

Kiegészítők a termékhez

Wenger 01.1121.105

Női órák Wenger 01,1121.105 garancia svájci minőség, precizitás és pontosság. Új 2015-re   alapján egy sor Wenger él Index és tökéletes összeköttetést a népszerű modellsorozat Escort. Első pillantásra, mi szállítjuk a stílusos városi tervezés és a városi megjelenés. Órák van egy erős analóg számlap, amely tájékoztatást nyújt nemcsak időt, hanem megjeleníti a dátumot három órakor.
Moderní hodinky jsou rovněž vybaveny luminiscenčními prvky a výrobcem udávaná vodotěsnost dosahuje hodnoty 10 ATM. Ezért azok ellenállnak a fröccsenő víz, eső, kézmosás, és lehetséges, hogy a szabad úszni és búvárkodni nélkül légzőkészüléket. Az óra meghajtásáról egy nagy teljesítményű akkumulátor Quartz óramű.

A legfontosabb előnyök:

  • stílusos design
  • Ásványi üveg zafír bevonattal
  • Megbízható Quartz óraszerkezet márka
  • garantált minőségű
  • Swiss Made

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO7301
Termékszám:  01.1121.105

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20