Oldal frissítése

WENGER 01.1043.107

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WENGER 01.1043.107

A WENGER márkájú férfi karórát úgy tervezték, hogy bármilyen alkalommal és a mindennapok során is viselhető legyen. Vonzó megjelenés és a Wenger márka kiváló minősége jellemzi; a cég híres többek között a világszerte ismert, minőségi zsebkések gyártásáról. A tartós, ellenálló termékek készítésében szerzett tapasztalatot tükrözi ez a modell is, amelynek designja azonnal elvarázsol.

A számlapon három, kisméretű óra is megtalálható, amelyek a stopperórákat és a hét napjait mutatják. Mindezt kiváló minőségű zafír borítja, védve a karcolásoktól és más sérülésektől. A pontos idő jelzését elemmel működő Quartz óraszerkezet biztosítja. A gyártó által feltüntetett vízállósági érték eléri a 10 ATM-et, így nyugodtan viselheti úszás közben is.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO7282
Termékszám:  01.1043.107

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05