Oldal frissítése

WENGER 01.0643.111

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WENGER 01.0643.111

Egy kiváló választás azoknak a sportos férfiaknak, akiket a stílus és az elegancia is jellemez. A Wenger analóg órák a Sea Force kollekcióból nem csak a modern kivitelezésükkel emelkednek ki, hanem a kiváló minőségükkel és a tartósságukkal is. Az acél tok elemmel működő, megbízható svájci Ronda 5030D óraszerkezetet tartalmaz. A számlapot zafír ásványi üveg borítja, és három alszámlappal rendelkezik a kronográf megjelenítésére. Nem hiányzik a dátumkijelző és a lumineszcens elemek sem az óramutatókon. Egy irányban forgatható lünetta követi az óra tokjának vonalait. Az óra megjelenését megfelelően egészíti ki a több nagyobb részből álló acél szíj.

Luxus kidolgozás a legapróbb részletekig

  • Kiváló minőségű Wenger férfi karóra a Sea Force sorozatból
  • Analóg számlap dátumkijelzővel
  • Acél tok
  • Kronográf - stopperóra (pontossága 1/1 másodperc, a maximum stoppolható intervallum 12 óra)
  • Lumineszcens elemek
  • 20 ATM-es vízállóság
  • Csavaros korona
  • Acél szíj 22 mm-es szélességgel

Zafír kivitelezésű ásványi üveg

A karóra kiváló védőüvege egyesíti az ásványi üveg kiváló optikai minőségét és a zafír üveg egyedülálló karcállóságát és kopásállóságát. A két anyag kombinációjával létrehozott védőüveg abból a szempontból is előnyös, hogy jelentősen olcsóbb, mint a tiszta zafírüveg.

20 ATM-es vízállóság

Nyugodtan magadon hagyhatod az órát úszás, búvárkodás vagy fürdőzés közben - a finom óraszerkezet teljes biztonságban lesz.  

Egy irányban forgatható lünetta

Egy hasznos funkció, aminek a segítségével megállapíthatod, hogy mennyi idő van hátra 60 percből. Mindenhol hasznodra lesz, ahol fontos szempont a hátralévő idő - a tengerben búvárkodás közben, az erdőben, versenyzés közben, vagy hegymászásnál is. Persze olyan esetekben is jól jön, amikor meg szeretnéd határozni, hogy mennyi időt töltesz családi vásárlással a bevásárlóközpontban.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 200 m (20 ATM)
Kód:  KHO9110
Termékszám:  7612752953775
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20