Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Recharge Cool Blonde 250 ml

4,7 64 értékelés

WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Recharge Cool Blonde 250 ml

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Recharge Cool Blonde szőke hajra tervezett sampon a lila pigmenteknek köszönhetően segít hajad ápolásában és védelmében a nem kívánt sárga tónusokkal szemben. A sampon segíti a haj táplálását, óvatosan tisztítja és semlegesíti a szőke nem kívánt meleg árnyalatait. A termék regenerálja a hajat és ellátja azt a szükséges tápanyagokkal. Panthenol és az E-vitamin tartalmának köszönhetően a haj szép és egészséges lesz, miközben a hajvégeket védi a töredezéstől. A WELLA PROFESSIONALS sampon nem terheli a hajat, megkönnyíti a kifésülést, valamint fényt és lágyságot biztosít.

A WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Recharge Cool Blonde sampon legfőbb jellemzői

  • A WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Recharge Cool Blonde sampon hideg szőke árnyalatú haj számára ideális
  • Semlegesíti a szőke nem kívánt meleg árnyalatát a lila pigmenteknek köszönhetően
  • Hidratálja és táplálja a hajat panthenol és E-vitamin tartalmának köszönhetően
  • A sampon védi a hajvégeket a töredezéssel szemben
  • A WELLA PROFESSIONALS sampon megkönnyíti a haj kifésülését
  • A virágpor finom illata frissességet kölcsönöz a hajnak

Használata:
Alkalmazd nedves hajra és habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. Folytasd a hajápolást ugyanazon termékcsalád termékeivel.

Összetétel:
Water/Aqua/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, PEG-3 Distearate, Panthenol, Citric Acid, Fragrance/Parfum, Sodium Benzoate, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Sodium Hydroxide, CI 60730/Violet 2, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Disodium EDTA, Benzoic Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sampon típusa

Sampon típusa Ezüst

Hatás

Hatás Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  VLS1220
Termékszám:  8005610642765

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10