Oldal frissítése

WELLA PROFESSIONALS EIMI Nutricurls Soft Twirl 72h Anti-Frizz (200 ml)

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WELLA PROFESSIONALS EIMI Nutricurls Soft Twirl 72h Anti-Frizz (200 ml)

Szeretnéd megszelidíteni makacs tincseid? A Wella Professional Eimi Nutricurls Soft Twirl hajhab segítségedre lesz ebben. A hab segít definiálni a hullámokat, miközben dússágot, rugalmasságot és fényt ad a hajnak. A Wella Professional tökéletesen hidratál, táplál és regenerál. Akár 72 órán keresztül harcol a göndörödés és a makacs tincsek ellen. A Nourish-In komplexnek köszönhetően külön-külön gondoskodik az egyes tincsekről, és megadja számukra a szükséges ápolást.

A Wella Professional Eimi Nutricurls Soft Twirl hajhab legfőbb jellemzői

  • Volument ad és segít meghatározni frizurád
  • Az Eimi Nutricurls ápolja, hidratálja és táplálja a hajat
  • Akár 72 órán keresztül harcol a göndörödés ellen
  • A Wella Professional hab az egyes tincseket külön-külön kezeli

Használata:
Vidd fel egyenletesen a nedves hajra, és hagyd megszáradni, vagy hajszárítóval szárítsd meg.

Aktív összetevők:

  • Búzakorpa-kivonatok - antioxidáns hatással bír, hidratál, regenerál, helyreállítja a rugalmasságot, fényt ad, véd az UV-sugárzástól
  • Jojobaolaj - gyógyítja a sérült hajat, lágyságot, simaságot és a természetes fényt ad, elősegíti az egészséges növekedést

Összetétel:
aqua/water/eau, propylene glycol, peg-40 hydrogenated castor oil, glycerin, alcohol denat., phenoxyethanol, polyquaternium-10, caprylyl glycol, parfum/fragrance, pvp, cocamidopropyl hydroxysultaine, panthenol, amp-acrylates/ allyl methacrylate copolymer, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, polyquaternium-72, sodium chloride, trisodium ethylenediamine disuccinate, linalool, hexyl cinnamal, limonene, citric acid, geraniol, citronellol, sodium hydroxide, cetearyl nonanoate, ethylhexyl isononanoate, triticum vulgare (wheat) germ oil, triticum vulgare (wheat) bran extract, linoleic acid, camellia oleifera seed oil, tocopherol.



Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás

Haj típusa

Haj típusa Hullámos és göndör

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Kócolódás ellen
Kód:  VLS1235
Termékszám:  3614228800600

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10