Oldal frissítése

WELLA PROFESSIONAL Enrich Shampoo Fine and Normal sampon - 1000 ml

4,9 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WELLA PROFESSIONAL Enrich Shampoo Fine and Normal sampon - 1000 ml

A WELLA PROFESSIONAL Enrich Shampoo Fine and Normal luxus sampont kifejezetten vékony szálú és normáls hajtípusra fejlesztették ki. Ez az egyedülálló sampon finom textúrájával mélyen hidratálja és ápolja a hajat, lezárja annak felületét, és rendkívül fényessé és puhává varázsolja a hajkoronádat. Megvédi a hajad vitalitását és maximális volument ad neki.
Használat:
Vidd fel nedves hajra, habosítsd fel, majd alaposan öblítsd ki.
Hatások:
Az eredmény egészséges, mélyen hidratált és gyönyörű haj, ellenállhatatlanul puha tapintással.
Jellemzők:
A termék vékony szálú és normál hajra alkalmas. Kiszerelés: 1000 ml 

Összetevők:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Citrate. Sodium xylenesulfonate, Cocamide MEA, Polyethylene, Perfume, Sodium Benzoate, Creatine, Hydrated Silica, Polyquaternium-10, Trihydroxystearin, Salicylic Acid, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hydrolyzed Silk, DMDM Hydantoin , Propylene Glycol, Astragalus Gummifer Gum

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL1044
Termékszám:  4015600118099

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10