Oldal frissítése

WELLA PROFESSIONAL Age Restore Conditioner Spray kondicionáló spray 150 ml

WELLA PROFESSIONAL Age Restore Conditioner Spray kondicionáló spray 150 ml

A WELLA PROFESSIONAL Age Restore Conditioner Spray kondicionáló spray egy vezető hajápolási termék, amely kiemelkedik revitalizáló hatásával és hatékonyságával az haj öregedése elleni harcban. A kétfázisú formula megújítja és revitalizálja az érett hajat, és erősíti a törékeny, sebezhető hajszálakat. Energiát nyújt a hajnak, emellett fiatalosabb, egészségesebb, erősebb és vastagabb megjelenést biztosít. A termék gazdag összetétele speciális, aktív hatóanyagokat tartalmaz, olyanokat, mint a rooibos és a shea vaj. 

Hatóanyagai:
Rooibos kivonatok és shea vaj, amelyek segítenek tökéletesen ápolni a hajat, visszaadják a haj elvesztett rugalmasságát és puhaságát.  

Alkalmazás:
Használat előtt rázd fel, és alkalmazd egyenletesen a nedves hajon. Hagyd hatni egy ideig, majd fésüld meg a hajad. Ne öblítsd le.

Hajtípus:
A termék alaklmas érett, érzékeny hajra.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Simító, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú, Sérült, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő
Kód:  KSVL2945
Termékszám:  4015600122324

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05