Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

WELEDA revitalizáló testápoló, 200 ml-es

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WELEDA revitalizáló testápoló, 200 ml-es



Ez a ligetszépe kivonatot tartalmazó testápoló intenzíven regenerálja a bőrt az egész testeden, erősíti azt, és megőrzi természetes rugalmasságát. Mélységében hidratálja és táplálja a bőrt. A tej gazdag természetes összetétele nem terheli és nem irritálja a bőrt, óvatosan ápolja és hagyja puha, rugalmas és szépen megvilágítva. Kényeztesd magad egy természetes bőrápolóval, amely javítja a bőrödet!
A finom konzisztenciájú krém jól alkalmazható és könnyen felszívódik. Természetes aktív anyagokat tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a bőrre. A shea vaj hidratálja a bőrt, és rugalmasságát ad neki, a tigrisfű kivonat hidratálja és védi a bőrt a külső káros hatásoktól. A ligetszépe olaj a bőr számára hosszantartó hidratálást és a gondoskodást nyújt. A testápoló intenzíven regenerálja bőrödet, és biztosítja számára a szükséges tápanyagokat. Kényeztesd bőröd egy természetes kozmetikummal, amely hosszú ideig megőrzi szépséged és fiatalságodat!
Hatóanyagok:
Ligetszépe olaj - biztosítja a bőr tartós hidratálódását, intenzíven regenerálja és ellátja a szükséges tápanyagokkal.
Shea vaj - megvédi a bőrt a káros környezeti hatásoktól, regenerálja és hidratálja azt, növeli a rugalmasságátt és lassítja az öregedési folyamatot, gyulladásgátló és gyógyító hatással rendelkezik, támogatja a bőr természetes védekező képességét, és védi a bőrt a környezeti káros hatásoktól, az oxidatív stressztől és a szabad gyököktől. Gazdag esszenciális zsírsavakban és A, D, E vitaminokban.
Tigrisfű kivonat - hidratálja a bőrt és védi a külső káros hatásoktól.
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Használd a tiszta bőrre fürdés után, és óvatosan masszírozd be. Ha szükséges, naponta kétszer is alkalmazhatod
Kiszerelés:
200 ml

Összetevők:
Víz, szezámolaj, alkohol, sheavaj, el nem szappanosítható olívaolaj, gliceril-sztearát SE, glicerin, ligetszépe-kivonat, kölesmag kivonat, tigrisfű virág / levél / szár kivonat, xantángumi, tapioka-keményítő, cetearil-alkohol, parfüm * , limonén *, linalol *, benzil-benzoát *, benzil-szalicilát *, geraniol *, citrál *, eugenol *, farnesol *
* természetes illóolajokból

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Natúr

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrfeszesítő
Kód:  KSTE0428
Termékszám:  4001638086615
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10