Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

WELEDA Ápoló rózsaolaj 100 ml

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WELEDA Ápoló rózsaolaj 100 ml

A kép beszúrásához húzza vagy kattintson a gombra.

A Pink testápoló olaj minden bőrtípus mindennapi ápolására alkalmas. Tápláló anyagokat tartalmaz, amelyek hidratálják, táplálják és védik a bőrt a külső káros hatásoktól. A gazdag összetétel természetes anyagokat tartalmaz, amelyek erősítik, és védik a bőrt és természetes rugalmasságot biztosítanak a számára. A kiváló minőségű Mosgueta rózsaolaj selymes lágyságot és frissességet nyújt. Az olaj különösen jótékony az érett bőr számára. Kezeld bőröd exkluzív olajjal, amely örömmel aranyozza be mindennapjaid!

A testolaj nagy arányban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, és elősegíti a bőr természetes regenerálódását és működését. A jojoba és a mandulaolaj megnyugtatja és puhítja a bőrt. A damaszkuszi rózsa érzéki olajának magával ragadó aromája harmonizáló hatást gyakorol az egész szervezetre. Harmonizálja az elmét és a test gyönyörű rózsa illata. Kényeztesd magad a luxusolajok pihentető gondoskodásával!

Hatóanyagok:

  • Jojoba és mandulaolaj - megnyugtatja a bőrt és puhává teszi azt. 
  • Damaszkuszi rózsa illóolaja - harmonizáló hatással rendelkezik az egész testre és fantasztikus az illata.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Használat:
Fürdés vagy zuhanyozás után vidd fel az olajat a tenyerede és körkörös mozdulatokkal (mindig a szív felé) dörzsöld be a még nedves bőrbe. Az olajat hozzá lehet adni egy forró fürdőhöz is.
Kiszerelés:
100 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Natúr
Kozmetikum sorozat Rózsás

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Öregedő bőrre

Jellemzők

Jellemzők Hidratáló
Kód:  KSTE0524
Termékszám:  4001638500760
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15