Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

WELEDA mandula kézkrém érzékeny bőrre 50 ml

4,6 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WELEDA mandula kézkrém érzékeny bőrre 50 ml

Ez a mandula kézkrém természetes kozmetikum, amely visszaállítja a bőr optimális hidratáltsági szintjét, táplálja és hosszantartóan védi a bőrt a külső káros hatásokkal szemben. A krém finom összetételének köszönhetően gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros érzést a bőrön. A bőr felfrissül, simává válik, eltűnik az irritáció és a bőrfeszülés, rögtön az első használat után. Gondoskodj kezeidről, tedd őket egészségessé és gyönyörűvé!


A kézkrém kiegyensúlyozott pH-értékkel rendelkezik, és tökéletesen gondoskodik a bőrről. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott. Felfrissíti, hidratálja és kezeli a bőrt, rögtön a használat után. Rendszeres, legalább napi egyszeri használata a bőrt simává, természetesen rugalmassá és ragyogóvá varázsolja. A termék legfontosabb aktív összetétele a természetes, minőségi mandulaolaj, amely különösen gyengéd a bőrhöz. Erősíti a bőr immundrendszerét, simaságot biztosít, megakadályozza az irritációt és védi a száraz bőrt a hámlástól, töredezéstől és viszketéstől. Regeneráló és hidratáló hatással rendelkezik.


Hatóanyagai:
Természetes, minőségi mandulaolaj - gondosan kezeli a bőrt, hidratálja, rugalmassá varázsolja és regenerálja a bőrt, emellett kisimít és ragyogó bőrt biztosít valamint véd a káros külső hatásokkal szemben.
Bőrtípus:
Minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.
Alkalmazás:
Alkalmazd tiszta kezeken, bármikor, amikor szükségesnek érzed. Gyengéden masszírozd a bőrbe. Használd legalább egyszer egy nap.
Térfogat:
50 ml

Összetétel:
Water, almond oil, alcohol, behenyl alcohol, glycerol, tapioca starch, cetearyl glucoside, carrageenan, xanthan gum, lactic acid, perfume

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Színezékmentes, Szilikonmentes, Természetes összetevőjű

Típus

Típus Női, Férfi

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő, Tápláló, Nyugtató
Specifikáció Bio, Natúr
Kozmetikum sorozat Mandulás

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Érzékeny
Bőrtípus Normál

Illat

Illat Aromás

Pumpa

Pumpa Pumpa nélküli

Csomagolás típusa

Csomagolás típusa Utazócsomag
Kód:  KSTE0425
Termékszám:  4001638086752
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15