Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

WELEDA Rózsaszín Dezodor 100 ml

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WELEDA Rózsaszín Dezodor 100 ml

A WELEDA Pink dezodor egyedülálló illatú, természetes illatokkal, a ritka Damaszkusz rózsa és az ylang-ylang érzéki aromájával. Összetéveszthetetlen, ám észrevétlen illata kellemes frissességérzetet, valamint a test és a szellem tökéletes harmóniáját idézi elő. A kényelmesebb használat érdekében a palackot permetezővel szerelték fel.

Ennek a kozmetikai terméknek a szagtalanító hatásai tisztán természetes anyagokon alapulnak. A testszagot természetes módon korlátozza, a pórusok bezárása nélkül. Így a bőr természetes szabályozó funkciói megmaradnak. A Weleda Pink dezodor nem tartalmaz szintetikus izzadásgátlókat, szintetikus parfümöket, műfestékeket és tartósítószereket. A termék hatékonyságát és bőrrel való kompatibilitását dermatológiailag tesztelték.


A rózsaszínű dezodor egy mechanikus permetezővel ellátott csomagban van, sűrített gázt a termék nem tartalmaz. Ez a kiszerelés környezetbarát, és szükség szerint újratölthető. Természetes összetételének köszönhetően ez a dezodor még érzékeny bőrre is használható. Ennek a dezodornak a tiszta természetes összetevői lehetővé teszik, hogy annyi alkalommal használd nap mint nap, amennyire szükséged van rá. Élvezd a ritka virág, Damaszkuszi rózsa természetes illatát!

Összetétel:

  • Damaszkuszi Rózsa kivonata
  • Rosa Mosqueta vadrózsa levél kivonata
  • Természetes illóolajok.

Alkalmazás:
Vidd fel a testre a permetezővel. Az alkalmazás legmegfelelőbb helye a nyak és a csukló. A dezodor szükség esetén naponta többször is használható. Nem alkalmazható szemre vagy nyálkahártyára.

Kiszerelés:

100 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekorkozmetikum, Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Típus

Típus Női

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Virágos

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Funkcionalitás

Funkcionalitás Dezodor

Tulajdonságok

Specifikáció Vegán
További tulajdonságok Alumínium mentes
Kód:  KSTE0257
Termékszám:  4001638088084
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15