Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Voono Sötétbarna

4,8 127 értékelés
Leárazás -21 %
3 290 Ft 4 190 Ft

Voono Sötétbarna

Kezelje a haját a legnagyobb gondossággal, és válassza a VOONO természetes árnyalatait! A gyengéd formula ammónia és peroxid nélkül biztosítja a haj maximális fedését, anélkül, hogy károsítaná azt. A szín optimális fedést biztosít, a hajad garantáltan fényes és természetes fényű lesz.  A választott árnyalat önmagában vagy kétszer felkenve is (kétlépcsős festés esetén) alkalmazható. 

A VOONO sötétbarna hajfesték fő előnyei

  • Gyengéd összetétel - ammónia és peroxid nélkül 
  • Minden hajtípushoz alkalmas 
  • Természetesen gazdag, élénk, káprázatos színek 
  • Optimális ősz hajra 
  • Vegán 
  • Nem tesztelték állatokon 

Szín:
Sötétbarna

A csomag tartalma:

1 pár eldobható kesztyű 
1 sapka 
100 g Voono Henna sötétbarna színben  
részletes használati utasítás 

Összetevők:
Természetes henna (Lawsonia inermis), Amla, Shikakai, Brahmi, Boheda, Bhringraj Indigo

Egyfázisú festés:
Az egylépcsős festést a hagyományos hajfestés menetéhez hasonlóan kell elvégezni. A hennát legalább 50°C-on, intenzívebb árnyalat elérése érdekében 60-90°C-on kell kikeverni úgy, hogy joghurt állagú pépet kapjunk. Hagyjuk hűlni a hennát, amíg a pép hőmérséklete alkalmas nem lesz a felvitelre. Ügyeljünk az egyenletes felvitelre, lehetőleg mindenhová kerüljön a keverékből. Amennyiben a pép a hajtőre és a hajvégekre felkerült, fontos, hogy melegen tartsuk, és nem hagyjuk kiszáradni egészen lemosásig: emiatt szükségünk lesz a csomaghoz mellékelt, pontosan a fejünkre illeszkedő sapkára. A keveréket 45 perc és 2 óra közötti időtartamig ajánlatos a hajon hagyni - a festési idő a haj szerkezetétől függ. 

Kétlépcsős festés:
A hennával való hajfestés során a növényi alapanyag egyfajta védőrétegként körülöleli az egyes hajszálakat. A kapott árnyalat mindig a természetes hajszíntől függ, ami azt jelenti, hogy festett hajon illetve ősz hajon ugyanaz az árnyalat különböző színmélységet eredményez. Emiatt például ősz haj esetében ajánlott a kétlépcsős festés alkalmazása. Első lépésként a világos, ősz haj réz színűre színeződik a hennától, majd erre az alapozó rétegre kerül fel a kívánt árnyalat 24-48 óra elteltével. Kétlépcsős festés esetében a második lehetőség az, hogy a választott árnyalattal kétszer egymás után festünk hajat. 

Paraméterek

Sorozat szerint

Sorozat szerint VOONO Henna Colour

Árnyalat

Árnyalat Barna

Tulajdonságok és efektek

Időtartam Tartós
Festési mód Komplex festés
Tulajdonságok és összetétel Ammónia mentes, Peroxid mentes, Természetes összetevők és olajok, Vegán
Festék állaga Por

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Haj típusa

Haj típusa Normál

Tömeg

Tömeg 100 g (0,1 kg)
Kód:  KSVL3317
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595654000084

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05