Oldal frissítése

Violet rivole szett Swarovski kristályokkal dekorálva (925/1000; 5 g)

5 1 értékelés
30 690 Ft

Violet rivole szett Swarovski kristályokkal dekorálva (925/1000; 5 g)

Ezen Swarovski Elements kollekcióba tartozó ajándékszett egy kör alakú medált, valamint fülbevalót tartalmaz. Az ékszereket középütt ibolyaszínben pompázó kristály ékesíti, amelyhez kisebb kristályok társulnak. Ezen elegáns ékszer szett a hölgyek bármely korosztálya számára remek kiegészítő, és az alkalmas mindennapi viseletre.
Az ékszerek kiváló minőségű, 925/1000 tisztaságú ezüstből készültek. Ráadásul azt ródiummal kezeltek, így az ellenáll a korróziónak és környezeti hatásoknak egyarántA ródium értékesebb az aranynál és ezüstnél, amelyet a gyártás folyamán felületi rétegként használtak fel. Mindez megakadályozza a nemkívánatos feketedést és sárgulást, így a szett hosszú ideig megőrzi újszerű kvalitását.
Az egyszerű formatervezésnek és a kristályok elbűvölő színének köszönhetően a legkülönbözőbb öltözékekhez és alkalmakhoz is viselhető. A Swarowski Elements kristályokkal büszkélkedő ékszereket csodás ragyogás, gondos kidolgozás és stílus jellemzi. Vásárolja meg ezen divatos kiegészítőt, amellyel egyedülálló stílusa még inkább kiemelkedik!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Ékszer típus

Ékszer típusa Ajándékszett

Rendeltetés

Típus Női

Anyag

Anyag Ezüst
Finomság Ezüst 925/1000
Ékszer tömege 4,00 g
Felületkezelés Ródiumozott
Kód:  SP3380
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590962392739

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10