Oldal frissítése

VIKTOR & ROLF Flowerbomb EdP Set 120 ml

50 690 Ft

VIKTOR & ROLF Flowerbomb EdP Set 120 ml

VIKTOR & ROLF Flowerbomb EdP Set 120 ml
VIKTOR & ROLF Flowerbomb EdP Set 120 ml

A Viktor & Rolf Flowerbomb EdP egy ikonikus illat, amely a virágesszenciák erejét és eleganciáját ünnepli. Ez a luxus parfüm friss virágos jegyek robbanása,amelyek elbűvölőek és figyelemfelkeltőek.


Alapvető információk
Az illat típusa: keleties, virágos
Rendeltetése:női
Illatanyag összetevők: bergamott,tea, frézia, jázmin, orchidea, rózsa, patchouli

A VIKTOR & ROLF Flowerbomb EdP összetevői

fej

FEJILLAT

bergamott, tea
szív

SZÍVILLAT

frézia, jázmin, orchidea, rózsa
Test

ALAPILLAT

patchouli

Hosszan tartó intenzív illat a VIKTOR & ROLF Flowerbomb illatosított vízzel

Az illatolajok intenzív koncentrációjának köszönhetően a VIKTOR & ROLF Flowerbomb hosszú ideig a bőrön marad,ami biztosítja, hogy az illat egész nap elkísér. Ideális illat azoknak a nőknek, akik egy különleges és felejthetetlen illatot keresnek.

VIKTOR & ROLF Flowerbomb EdP Set 120 ml

A VIKTOR & ROLF Flowerbomb EdP legfontosabb jellemzői

  • A VIKTOR & ROLF Flowerbomb eau de parfüm ideális a nők számára
  • Magával ragadó illat a romantikus nők számára
  • Keleti és virágos illat
  • Nagyon nőies, gyengéd és elbűvölő illattal varázsol el
  • A VIKTOR & ROLF Flowerbomb egy rózsaszín elixír a legfinomabb összetevőkből
  • 2005-ben dobták a piacra
  • A csomag tartalma: EdP 100 ml, EdP 20 ml

Keleties illat egy csipetnyi virággal

A VIKTOR & ROLF Flowerbomb EdP alapja virágeszenciák gazdag keveréke, köztük rózsa, jázmin és frézia. Ezek a csúcsjegyek az orchidea és a lótusz jegyeivel kombinálva mélységet és érzékiséget kölcsönöznek az illatnak. VIKTOR & ROLF Flowerbomb EdPalkalmashétköznapi viseletre, de intenzitása és gazdagsága miatt különleges alkalmakra és partikra is tökéletes választás. Olyan nők illata, akik mindig a reflektorfényben akarnak lenni.

Egy egésznapos, különleges és felejthetetlen

A VIKTOR & ROLF Flowerbomb EdP üvege éppoly varázslatos, mint a tartalma. Elegáns ívek és a gyönyörű virágos részletek jelennek meg az üvegen, amely így tökéletes vizuális kiegészítője a fényűző illatélménynek. A VIKTOR & ROLF Flowerbomb EdLong intenzív illóolaj-koncentrációjának köszönhetően a bőrön marad, így az illat egész nap elkísér. Ideális illat a nők számára, akik egy különleges és felejthetetlen illatot keresnek.

VIKTOR & ROLF Flowerbomb EdP Set 120 ml

Az 1993-ban Viktor Horsting és Rolf Snoeren divatguruk által alapított Viktor & Rolf divatház a luxus avantgárd és provokatív megközelítéséről ismert. Gyakran a párizsi divathéten bemutatott kollekcióikban a váratlan eleganciát a konceptuális csillogással ötvözik, feszegetve a művészet és a divat közötti határokat. Ezek az innovatív, provokatív és szürreális kontrasztokkal teli formatervek a művészethez való mély kötődésüket tükrözik, és világszerte rangos múzeumokban állították ki őket. A 25. évforduló alkalmából holland tervezőkkel és Thierry-Maxime Loriot-val közösen retrospektív kiállítást rendeztek a rotterdami Kunsthal Múzeumban, amely rávilágít a divatvilágban végzett munkájuk egyediségére és egyediségére.

Összetétel

Alcohol, Parfum/Fragrance, Aqua/Water, Benzyl Salicylate Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Coumarin, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Citral, Ci 19140/Sárga 5, Ci 60730/Ext. Ibolya 2, Ci 17200/Vörös 33.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Hollandia

Űrtartalom

Űrtartalom 120 ml
Kód:  KPFV1049
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3660732524129

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15