Oldal frissítése

VICHY Purete Thermale 200 ml

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VICHY Purete Thermale 200 ml

A Purete Thermale micellás víz a VICHY-től gyorsan és hatékonyan távolítja el az összes szennyeződést, faggyú- és smink maradványt az arc és a szemek környékéről. Az micellás technológia egyedülálló formulája nem szárít, tökéletesen megőrzi a bőr hidratáltságát anélkül, hogy bőröd irritációnak lenne kitéve. Már egyetlen mozdulattal mélyen tisztít. Ezzel egy időben pedig nyugtatja, felfrissíti az érzékeny bőrt. A termék hipoallergén, alkohol- és parabénmentes, bőrgyógyászatilag tesztelt.  Ápold gyengéden a bőröd a Purete Thermale micellás vízzel!
Hatóanyagai:

  • egyedi micellás technológiának köszönhetően egyetlen mozdulattal távolítja el a sminket az arcról, az ajkak és a szemek környékéről, anélkül, hogy túlzottan dörzsölné bőrt vagy irritációt váltana ki.
  • A Vichy 17 ásványi anyag és 13 nyomelemnek köszönhetően termálvízben gazdag. Formulája nyugtat és védi a bőrt a szabad gyökökkel szemben. Csökkenti az égő, viszkető érzést.

Hatásai:
Az arcod és a szemkörnyéked tökéletesen tiszta és puha lesz, nincs többé kellemetlen viszkető érzés. Nem szárítja a bőrt.
Használata:
Vigyél fel minden reggel és este egy kevés micellás vizet egy vattapamacsra, majd alaposan töröld át az arcod. Öblítést nem igényel.
Ajánlott bőrtípus:
A termék alkalmas érzékeny bőrre, a szemre és a szem környékére egyaránt.
Kiszerelés:
200 ml-es

Összetétel:
Aqua
Hexylene glycol
Glycerin
Poloxamer 184
Disodium cocoamphodiacetate
Disodium EDTA
Panthenol
Polyaminopropyl biguanide
Parfum

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSPL1825
Termékszám:  3337871319427
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05