Oldal frissítése

Vichy Normaderm tisztító gél 400 ml

4,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vichy Normaderm tisztító gél 400 ml

A Normaderm tisztító gél a prémium kozmetikai márka, a Vichy terméke, amely kifejezetten a kombinált és zsíros, valamint a pattanásokra hajlamos bőr kezelésére készült.  A mélytisztító gél hatékonyan távolítja el a bőrről szennyeződéseket, port, a felesleges faggyút és egyéb szennyezőanyagokat, amelyek a pórusok eltömődését okozzák és pattanások kialakulásához vezetnek. Mélyen tisztít és kezeli az eltömődött pórusokat, a piros foltokat, pattanásokat és egyéb bőrproblémákat. A gél tökéletesen megnyugtatja a bőrt, ezzel gyönyörűen sima és puha, ragyogóan egészséges megjelenést kölcsönözve. 
A gél textúrának köszönhetően az eredmény finom hab, amely megóvja a bőrt a szárazságtól és kellemes, friss érzést biztosít. A készítmény hipoallergén, amely azt jelenti, hogy minimalizált az allergiás reakciók előfordulása, illetve a gél nem komedogén. Alkalmas mindennapos használatra. Nem tartalmaz alkoholt és parabéneket. Kényeztesd bőrödet minden nap ezzel a luxus kezeléssel, az egészséges és gyönyörű bőrért.

Hatóanyagai:

  • Glikolsav és szalicilsav, amely hámlasztja és tisztítja eltömődött pórusokat
  • Vichy termálvíz, amely tartalma 17 ásványi anyag és 13 nyomelem, és amely nyugtató hatása van a bőrre. Csökkenti a bizsergést, viszketést és égő érzést, védi a bőrt a szabadgyökök hatásaitól

Hatások:
Rendszeres, legalább 4 hetes használat esetén a gél javítja a bőr állapotát, a problémás bőr tüneteit láthatóak csökkenti. A bőr egészségesebb, simább és ráadásul sokkal frissebb lesz. 

Alkalmazás:
A terméket rendszeresen használd reggel és este. Habosítsd fel a gélt a kezedben kis mennyiségű vízzel, majd helyezd az arcodra, főleg a problémás területekre. Gyendég, körkörös mozdulatokkal masszírozd a bőrbe. Ezután alaposan öblítsd le.
Bőrtípus:
Kombinált és zsíros, problémás és pattanásokra hajlamos bőrre

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Problémás

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Hatás

Hatás Hidratáló

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Típus

Termék típus Gél

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 400 ml

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Alkalmazási terület

Használat Arc
Kód:  KSPL1758
Termékszám:  3337871321888
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10