Oldal frissítése

VICHY Dermablend Corrective Stick 14Hr 35 Sand 4,5g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VICHY Dermablend Corrective Stick 14Hr 35 Sand 4,5g

A VICHY DERMABLEND korrektor tökéletes bőrt biztosít. A tökéletes fedés tartósan megmarad minden aknén és vörös folton az arcon. Az ultra-tartós korrektor hosszú távú hatást biztosít, és tökéletes tulajdonságainak köszönhetően egész nap tart. Nincs maszk- és látható réteges fedés hatása. A bőre tökéletesen sima lesz! 

Főbb jellemzők:

  • Tartós hatás 14 órán keresztül
  • Legfeljebb 6 órán keresztül hidratál
  • Vízálló
  • Hipoallergén
  • Nem komedogén
  • SPF 30
  • Tartalmaz növényi eredetű viaszokat és ásványi anyagokat

Tökéletes megjelenés

A növényi eredetű viaszoknak (karnaubaviaszt és méhviasz) ) köszönhetően ideális textúrával rendelkezik, könnyen eldolgozható és hidratáló érzést nyújt. Az ásványi anyagok mennyisége növeli a korrektor eredményességét, és természetes, sima megjelenést eredményez.

Alkalmazás:
Alaposan tisztítsa meg bőrét és alkalmazza a szokásos kezeléseket arcán a korrektor használata előtt. Használja önmagában vagy sminkkel.

1. Használja közvetlenül a kívánt területre.
2. Finoman simítsa el a bőrön.
3. Több rétegben is alkalmazható a kívánt eredmény eléréséhez.

Bőrgyógyászatilag tesztelt. A korrektor UV-védelmet biztosít SPF 30-hoz. Ne alkalmazza be nem gyógyult sebre. 

Szín:
Sand

Összetevők:
Paraffinum Liquidum / Ásványolaj - TALC - CERA ALBA / Méhviasz - kaolin - izopropil-palmitát - sztearil-sztearát - CI 77713 / magnézium-karbonátból - Copernicia cerifera CERA / Carnauba viasz - CERA microcristallina / mikrokristályos viasz - allantoin - lauril Lizin - 77891 / titán-dioxid - CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Vas-oxidok - CI 77499 / Vasoxidok - CI 77492 - 77491 CI - CI 77120 / bárium-szulfát

 

 
Kód:  KSDE0789-a
Termékszám:  3337871324834
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15