Oldal frissítése

VICHY Bőrápoló rutin Pro-Xylane szett

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VICHY Bőrápoló rutin Pro-Xylane szett

Kényeztesse magát a fiatalos megjelenés érdekében a VICHY ajándék kozmetikai készletével. A Neovadiol Compensating Complex nappali krém Pro-Xylane-t és hialuronsavat tartalmaz, amely kikapcsolja a bőrt, javítja annak rugalmasságát és térfogatát . A krém hatékonyan küzd az öregedés jeleivel és kellemesen felfrissíti Önt. Az átalakuló Neovadiol Phytosculpt gondoskodik az arc nyakáról és kontúrjairól. A lipidszerkezet helyreállításával helyreállítja a bőr sűrűségét, és láthatóan erősíti a nyakat, a dekoltázst és az arcot. Rendszeres használatával tökéletes tulajdonságokkal érheti el a bőrt. Hipoallergén és minden bőrtípusra alkalmas. A VICHY Skincare Routine Pro-Xylane Set ajándék kozmetikai szett maximálisan kényeztet és látható eredményeket fog elérni vele.

A VICHY Skincare Routine Pro-Xylane szett legfontosabb jellemzői

  • Feszes gondoskodás a fiatalos megjelenésért
  • A Neovadiol Compensating Complex nappali krém Pro-Xylane-t és hialuronsavat tartalmaz
  • Kikapcsolja a bőrt, javítja annak rugalmasságát és térfogatát
  • A krém hatékonyan küzd az öregedés jeleivel szemben
  • A Neovadiol Phytosculpt átalakítása helyreállítja a bőr sűrűségét
  • Láthatóan erősíti a nyakat, a dekoltázst és az arcot
  • Rendszeres használatával tökéletes tulajdonságokkal érheti el a bőrt
  • A VICHY Skincare Routine Pro-Xylane Set ajándék kozmetikai szett maximálisan kényezteti Önt

Sada obsahuje:
Neovadiol Phytosculp 50 ml
Neovadiol Compensation Complex 50 ml

Alkalmazás Neovadiol Phytosculpt:
Először körkörös mozdulatokkal kenje fel a nyakat. Masszírozza az arc kontúrjait az állától az arca felé. Alkalmas reggel és este.

Alkalmazás Neovadiol kompenzáló komplex:
Naponta kétszer vigye fel a megtisztított arcbőrre.

Složení Neovadiol Phytosculpt:
Aqua / víz - glicerin - ciklohexasiloxán - dipropilén-glikol - dimetikon - hidroxipropil-tetrahidropirantriol - Zea Mays csíraolaj / kukoricacsíra olaj - Elaeis Guineensis olaj / pálmaolaj - alkohol-denát. - Butyrospermum Parkii Vaj / Shea vaj - gliceril-sztearát - Propilénglikol - PEG-100 sztearát - cetil-alkohoi - cera alba / Méhviasz - mirisztil-mirisztát - Prunus Amygdalus Dulcis Olaj / mandula olaj - hidroxi-etil Etán Szulfincsoport Aculfone -di-terc-butil-hidroxi-hidrocinnamát - Phymatosorus Grossus levélkivonat - Nátrium-hialuronát - Trinátrium-etilén-diamin-diszukcinát - Cetil-palmitát - Citromsav - Akrilamid / Nátrium-akril-dimetil-taurát-kopolimer - Ammónium-poliakril-dimetil-ililil-Acililurát - Propánil-acetil-6-titán-acetil-6-titán-acetil-5-titán-acetil-5-titán-acetil-3-titán-acetil-5-titán-acetil-3-titán-acetil-3-titán-acetil-3-titán-acetil-3-titán-acetil-3-titán-acetil-3-titán-acetil-5-titán-acetil-5-titán-acetil-5-titán-acetán-3-titán-acetil-3-titán-acetil-5-titán-etil-észter-6-titán-acetil-5-titán-etil-észter Fenoxietanol - parfüm / illatanyag

Složení Neovadiol kompenzáló komplex:
Víz / víz - glicerin - dimetikon - hidrogénezett poliizobutén - hidroxi-propil-tetrahidropirantriol - alkohol-denát. - Propilén-glikol - Szintetikus viasz - Nylon-12 - PEG-10 dimetikon - Dimetikon / PEG-10/15 keresztpolimer - Hidroxi-etil-piperazin-etán-szulfonsav - Metil-dihidrojasmonát - Nátrium-hialuronát - Nátrium-poliakrilát - Adenozin - Dinátrium-dinátrium-dinátrium-EDTA - CI 15985 / sárga 6 - CI 77891 / titán-dioxid - parfüm / illatanyag

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Kevert, Száraz, Érett

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Hatás

Hatás Tápláló, Ránctalanító, Lifting és feszesítő, Revitalizáció, Menopauza

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Típus

Termék típus Krém

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-
Kód:  PLK880
Termékszám:  8592807409459
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05