Oldal frissítése

VICHY Aqualia Thermal Rich Day Cream 50 ml

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VICHY Aqualia Thermal Rich Day Cream 50 ml

VICHY Aqualia Thermal Riche
 

A VICHY Aqualia Thermal Riche arckrém megerősíti és megnyugtatja bőrödet, valamint akár 24 órán át képes azt hidratálni. Rendkívül száraz, vagy száraz bőrre fejlesztettük ki. A krém hosszantartó hidratálást nyújt a száraz bőrnek. Természetesen táplált, selymesen puha és sima bőrt hagy maga után. A krém megerősíti a bőr védelmi mechanizmusait és megóvja azt a külső behatásoktól. Élvezd a mély hidratációt, amely a termálvíz erejével varázsolja gyönyörűvé bőrődet!

A Vichy termálvíz és az intenzíven hidratáló Hyaluronine Active először kap helyet egyetlen krémben - mikrokapszulák segítik feloldódásukat a bőrsejtekbe. Az ásványi anyagok és nyomelek pedig számos pozitív hatásuk mellett meg is erősítik a bőrt. A krém azonnal felfrissíti a bőrt és megszünteti a feszülést, valamint a viszketés érzését - már akár az első használatot követően is. Használd ezt a luxusformulát az akár 24 órán át tartó hidratáció biztosításához!

Hatóanyagai:

  • Vichy termálvíz - 17 féle ásványi anyagban és 13 nyomelemben gazdag adalék, amely kisimítja a bőrt, határozottan lecsökkenti a viszkető, égő vagy feszülő érzést és megvédi a bőrt a külső behatásoktól
  • Hyaluronine Active - mélységében hidratálja a bőrt, így rugalmasságot, erőt és frissességet kölcsönöz neki.

Bőrtípus:
Dehidratált, száraz és nagyon száraz bőrre.

Alkalmazás:
Alkalmazd a megtisztított bőrre bármikor az aktuális igényeknek megfelelően.

 

Összetevők:
Aqua, Glycerin, Dimethicone, Caprylic/capric triglyceride, Pentaerythrityl tetraisostearate, Synthetic wax, Butyrospermum parkii butter, Alcohol denat., Hydrogenated polyisobutene, Ammonium polyacryldimethyltauramide, Pentylene glycol, Glyceryl stearate, Behenyl alcohol, Stearyl dimethicone, Glyceryl stearate citrate, Sodium hyaluronate, Phenoxyethanol, Chondrus crispus (carrageenan), Disodium ethylene dicocamide PEG-15 disulfate, Disodium EDTA, Caprylyl glycol, Citric acid, Biosaccharide gum-1, Parfum

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Krém

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-
Kód:  KSPL1725
Termékszám:  3337875588225
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05