Oldal frissítése

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP 30 ml

4,9 28 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 50 ml 90 ml
13 490 Ft

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP 30 ml

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP 30 ml
Parfümök

Ha beleszerettél a Versace Yellow Diamond kölni illatába, akkor az újabb, Intense nevű változatát is imádni fogod. A parfüm kifinomult és intenzív illata egyenesen a homokos tengerpartra repít majd, ahol a napsugarak simogatják a bőröd. A friss, elegáns és fényűző -- ez a Versace Yellow Diamond Intense EdP. Az üveg egyedi kupakja, amely egy csiszolt drágakövet formáz, garantáltan  magára vonzza a figyelmet, és egyúttal Versace ékszerkészítő múltjára is utal. 

Alapvető információk

Illat típusa:

Virágos, citrusos

Célcsoport:

Női

Illatanyag összetevők:

Borostyán, bergamott, jázmin, körte, citrom, narancs

A Versace Yellow Diamond Intense EdP illatösszetevői

Dámská toaletní voda

fej

Cédrus, bergamott, körte, neroli

Dámská toaletní voda

szív

Jázmin, frézia,  illatcserje, narancsvirág

Dámská toaletní voda

alap

Borostyán, pézsma, benzoeviasz, palo santo

A Versace Yellow Diamond Intense EdP tulajdonságai

A Versace újabb ragyogó ékszert dob piacra, az egyedülálló Yellow Diamond Intense illatot, ami a Yellow Diamond kölni intenzívebb változata.. A palack és a kupak ugyanaz maradt, mely utóbbi egy elegáns, csiszolt drágakövet formáz. Az élénksárga szín azt sugallja, hogy az üvegben egy napsütéses, nyári illat rejtőzik. 

VERSACE Yellow Diamond Intense EdP 30 ml

Eau de Parfum nőknek. 

A népszerű Versace Yellow Diamond kölni intenzívebb változata

Jellegzetes citrusos-virágos aromával rendelkezik. 

Egész napos viseletre alkalmas. 

2014-ben került forgalomba. 

30 ml-es kiszerelésben. 

Versace Yellow Diamond Intense illat leírása

A Versace parfüm először a neroli, a citrusos bergamott és a lédús körte édes illatával kényeztet. Ezt követi a szívillat, amely jázminból, keserű narancsvirágból, fréziából és illatcserjéből áll. A Yellow Diamond Intense parfüm végül a pézsma, a benzoeviasz, az értékes palo santa fa és keleti ámbra ellenállhatatlan kombinációjával gyönyörködtet. 

Milyen alkalmakra való ez a parfüm?

A Versace Yellow Diamond Intense egy nagyon frissítő, könnyű illat, amely különösen a meleg nyári napokra illik. Az egész illatkompozíció a tengerparton töltött, békés pillanatokat idézi. Ezzel a parfümmel télen is illatosíthatod bőröd és ruháid, amikor kellemesebbé szeretnéd tenni a hideg napokat, és fel szeretnéd idézni a simogató napsütést. A Versace Yellow Diamond Intense minden nő számára ideális. Gazdag és jellegzetes illatának köszönhetően ez a parfüm egy partira vagy egy romantikus vacsorához is jól illik. 

VERSACE

A Versace márkát egy olyan mítosz övezi, amely világszerte híres. Ez a mítosz a divat, a káprázatos szépség és az érzékiség világának ideálján alapul. Eredete 1978-ra nyúlik vissza, amikor Gianni Versace olasz divattervező megalapította és létrehozta a márkát. Tragikus halála után, 1997-ben a fiatalabbik húga, Donatella Versace lett a kreatív igazgató és a cég fő arca. A Versace portfóliója olyan kollekciókat is tartalmaz, mint a Venus vagy a Versace Home, deavilágszerteelterjedt Versace szállodák koncepcióját is magában foglalja. A Versace jólismert  nagyon jellegzetes szimbólumairól, mint például a Medusa fejről, a görög kulcsról, a palota motívumokról, vagy a jellegzetes arany kiegészítőkről stb.

Versace kategóriák 

Ajándékszettek

Ajándékszettek

Szőrtelenítés és borotválkozás

Szőrtelenítés és borotválkozás

Parfümök

Parfümök

Férfi kozmetikumok

Férfiaknak

Testápolás

Testápolás


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPFC2501
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003823079

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15