Oldal frissítése

VERSACE Yellow Diamond 2023 EdT Set 295 ml

Leárazás -7 %
24 990 Ft 26 790 Ft

VERSACE Yellow Diamond 2023 EdT Set 295 ml

A VERSACE Yellow Diamond egy friss női eau de toilette, gyönyörű üvegben. A sárga gyémánt ritkasága és szépsége által inspirált illat a virágos jegyeket a bergamott és a narancs citrusos jegyeivel ötvözi, melyet egy finom pézsmaillat egészít ki. Olaszországban alkották meg.


Alapvető információk
Az illat típusa: Citrus, virágos
Rendeltetése:Női
Illatanyag összetevők: Bergamott, neroli, körte, cédrus, frézia, narancsvirág, vízililiom, mimóza, pézsma, borostyánfa, palo santo

A VERSACE Yellow Diamond EdT összetevői

FEJ

bergamott, neroli, körte, cédrus

SZÍV

frézia, narancsvirág, vízililiom, mimóza

ALAP

pézsma, borostyánfa, palo santo

A VERSACE Yellow Diamond EdT drágakövekkel áraszt el

A Versace újabb ragyogó ékszert dob piacra, az egyedülálló Yellow Diamond EdT illatot. A gyémánt minden nő egyik kedvenc ékszere. A gyémánt flakonban megbújó virágos és citrusos illat egyaránt elnyeri majd tetszésüket. A VERSACE Yellow Diamond EdT a nőies bájt, mint egy luxus ékszert hangsúlyozza.

A VERSACE Yellow Diamond EdT legfontosabb jellemzői

  • Eau de Toilette nőknek.
  • Jellegzetes citrusos és virágos aromája van.
  • Alkalmas forró nyári napokra.
  • Gyönyörű, gyémánt alakú üvegbe van csomagolva.
  • 2011-ben került a piacra.
  • A csomag tartalma: EdT 90 ml, Testápoló 100 ml, Tusfürdő 100 ml, EdT 5 ml.

A citrus illatot virágos jegyek egészítik ki

A VERSACE Yellow Diamond EdT a finom körte édes jegyeivel borít be, amelyeket citrusos bergamott és neroli kísér. Az illat szíve fréziával, vízililiommal, keserédes narancsvirággal és mimózával virágzik. Az alapban az értékes palo santo fa illatozik a meleg fával és pézsmával együtt.

A virágok illata a forró nyári napokra

A VERSACE Yellow Diamond EdT különösen alkalmas a forró nyári napokra. A népszerű Bright Crystal könnyedebb és gyümölcsösebb változata. Minden alkalommal, amikor használod, a meleg, romantikus nyári estékre emlékeztet majd. A VERSACE Yellow Diamond EdT ideális minden bájos nő számára. A pezsgő citrus illat virágos jegyekkel egy luxus gyémánt alakú üvegben tökéletesen feldobja a forró nyári napokat.

A Versace márkát egy mítosz övezi, amely világszerte híressé tette a nevét. Ez a mítosz a divat, a káprázatos szépség és az érzékiség világának ideálján alapul. A márka eredete 1978-ra nyúlik vissza, amikor Gianni Versace olasz divattervező megalapította és létrehozta a márkát. Tragikus halála után, 1997-ben a fiatalabbik húga, Donatella Versace lett a kreatív igazgató és a fő arc. A Versace portfólió olyan kollekciókat is magában foglal, mint a Venus és a Versace Home, valamint Versace szállodai koncepciókat világszerte. A Versace ismert a nagyon jellegzetes szimbólumairól, mint például a Medúza feje, a görög kulcs, a palota motívumok, a jellegzetes arany kiegészítők stb.

Összetétel

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), FRAGRANCE, WATER, ALFA-IZOM-ETIL, IONONE, BENZIL-SZALICILÁT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, C. I. 17200 (REV. 33), C. I. 19140 (SÁRGA 5), CITRAL, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, PROPYLENE GLYCOL. A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 295 ml
Kód:  KPFV1032
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003879168

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05