Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

VERSACE Versense EdT 100 ml

4,8 113 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 50 ml 100 ml
27 290 Ft

VERSACE Versense EdT 100 ml

VERSACE Versense EdT 100 ml
Parfümök

Kezdj minden napot magabiztosan és tele energiával a Versace Versense Eau de Toilette illatával! Ez az egyedülálló illat felébreszti a tested és az érzékeid, és arra ösztönöz, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsd és tökéletes eredményeket érj el. Az elegáns, világoszöld üveget hagyományos Versace szimbólumok díszítik. Ez a parfüm a fürdőszobád vagy az irodai íróasztalod dísze lesz.

Alapvető információk

Illat típusa:

Virágos, fás

Célcsoport:

Női

Illatanyag összetevők:

Bergamott, pézsma, cédrus, jázmin

A Versace Versense Eau de Toilette illatösszetevői

Dámská toaletní voda

fej

Bergamott, fügekaktusz, mandarin

Dámská toaletní voda

szív

Jázmin, tengeri nárcisz, kardamom

Dámská toaletní voda

alap

Szantálfa, cédrus, olajbogyó, pézsma

A Versace Versense Eau de Toilette jellemzői

Csodáld meg az ébredező, mediterrán természetet a Versace Versense parfüm illatos ködén keresztül! Vidd fel a bőrödre, és hozd tökéletes egyensúlyba a tested és az elméd! Frissesség és energia egy csipetnyi eleganciával -- ez a Versace Versense.

VERSACE Versense EdT 100 ml

Eau de Toilette nőknek. 

Magabiztossá és energikussá tesz.

Jellegzetes, fás-virágos illata van. 

Egész napos viseletre alkalmas. 

2009-ben indult útjára. 

100 ml-es kiszerelésben. 

A Versace Versense illat leírása

A Versace Eau de Toilette először a mandarin, a bergamott és az édes fügekaktusz gyümölcsös jegyeivel kényeztet. Ezt követi a meleg kardamom, a gyengéd jázmin és a tengeri nárcisz illata. A Versense kölni végül a pézsma és az olyan értékes fák, mint a szantálfa, a cédrus és az olajfa ellenállhatatlan kombinációjának jegyeit fedi fel.

Milyen alkalmakra illik ez a kölni?

A Versace Versense bármilyen alkalomra illik. Használhatod mindennapos viseletként a munkába, de akár a kávézóba is elkísérhet, amikor a barátaiddal találkozol. A Versace Versense kölni minden nő számára ideális. Kifinomult illatának köszönhetően egy partira vagy egy romantikus vacsorára is elkísérhet. 

VERSACE

A Versace márkát egy olyan mítosz övezi, amely világszerte híres. Ez a mítosz a divat, a káprázatos szépség és az érzékiség világának ideálján alapul. Eredete 1978-ra nyúlik vissza, amikor Gianni Versace olasz divattervező megalapította és létrehozta a márkát. Tragikus halála után, 1997-ben a fiatalabbik húga, Donatella Versace lett a kreatív igazgató és a cég fő arca. A Versace portfóliója olyan kollekciókat is tartalmaz, mint a Venus vagy a Versace Home, de a világszerte elterjedt Versace szállodák koncepcióját is magában foglalja. A Versace jólismert  nagyon jellegzetes szimbólumairól, mint például a Medusa fejről, a görög kulcsról, a palota motívumokról, vagy a jellegzetes arany kiegészítőkről stb.

Versace kategóriák 

Ajándékszettek

Ajándékszettek

Szőrtelenítés és borotválkozás

Szőrtelenítés és borotválkozás

Parfümök

Parfümök

Férfi kozmetikumok

Férfiaknak

Testápolás

Testápolás


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Bergamott, Cédrus, Jázmin, Musk (pézsma)
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFC432
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003997022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10