Oldal frissítése

VERSACE Vanitas EdT 4,5 ml

4,5 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VERSACE Vanitas EdT 4,5 ml

A Versace Vanitas Set III. ajándék szett EDT-t, testápolót és Versace Vanitas tusfürdőt tartalmaz. Az ajándékcsomag gyönyörű elegáns csomagolása minden olyan romantikus nő tetszését elnyeri aki szereti kényeztetni magát. Fedezd fel a friss lime és a Tahitiról származó tiaré virágok édes illatát!
 

EDT Versace Vanitas (4,5 ml)


Ez az egyedülálló illat aranyszínű üvegcsében kapott helyet, amely a modern és a klasszikus stílust ötvözi a matt és fényes arany keverékével. Kellemes, friss összetételű aromájában az egzotikus régióból származó Tiaré virágok akkordjai dominálnak. Eros és édes illatuk hasonlít a gyengéd almafa- és a tubarózsa virágának illatára. Ezen akkordokat a frézia, a tonka bab és a meleg cédrus illatai egészítik ki.
Diszkrét szépségének köszönhetően ez az illat minden alkalomhoz illik. Kiváló társ lesz mindennapi viselethez, romantikus vacsorához vagy épp barátokkal töltött partihoz egyaránt. Az illat a kellemes virágos illatok kategóriájába tartozik. A nőiséget, az eleganciát és a kifinomultságot hangsúlyozza. Burkolózz a varázslatos virágos illatba!
Összetétel:Fej: lime, freesiaSzív: Tiaré virágAlap: cédrus, bab tonka 

Versace Vanitas testápoló lotion (25 ml)


Ez a gyönyörű illattal büszkélkedő szépségápolási termék a női test bőrének ápolására és puhítására szolgál. Használat után a bőr hidratált, táplált és pua érintésű lesz. A termék kellemes állaga jól alkalmazható és könnyen felszívódik, bőröd pedig hosszú ideig kellemesen illatos lesz. Ápold bőröd minőségi kozmetikummal, amely tökéletesen kiegészíti parfümöd!
Használat:
Alkalmazd a száraz, tiszta bőrre és óvatosan masszírozd be.
 

Versace Vanitas tusfürdő (25 ml)


Ezt a kozmetikai terméket a női test tisztítására tervezték. Használata közben csodás virágos illat ölel körbe csupa különleges és elegáns tónusokkal. Ez az illat tökéletesen ellazít és a boldogság érzését hozza el számodra. A tusfürdő használata után a bőr lágy és tökéletesen hidratált lesz. Az érzéki illat, amely ugyanolyan összetételű, mint az EDP, fokozza a harmónia tökéletes érzését. Használj olyan tusfürdőt, amely tovább mélyíti az illatok élvezetét!
Használat:
Vidd fel a nedves bőrre és habosítsd fel. Ezután alaposan öblítsd le.
 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország
Kód:  KPFF397a
Termékszám:  8011003999767

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15