Oldal frissítése

VERSACE Pour Femme Dylan Blue EdP 30 ml

5 2 értékelés
21 490 Ft

VERSACE Pour Femme Dylan Blue EdP 30 ml

Olyan parfümöt vásárolnál, aminek az illata garantáltan felkelti a környezeted érdeklődését? A(z) VERSACE Pour Femme Dylan Blue EdP 30 ml káprázatos illat nők számára. A parfüm fő esszenciái a virágos jegyek, amelyben olyan tónusok dominálnak, mint a jázmin, a rózsa és az ibolya. A parfümöt ellenállhatatlanná teszi az édes aromájú, gyümölcsös mellékillat is, pl. alma, sárgabarack és fekete ribizli tónusokkal. Ez a parfüm különösen a nyári meleg napokra való viselet. A(z) VERSACE Pour Femme Dylan Blue EdP 30 ml Olaszországban készül.

A(z) VERSACE Pour Femme Dylan Blue EdP 30 ml parfüm főbb tulajdonságai

  • Hölgyek számára tervezett parfüm
  • Elsődleges illatfajta: virágos
  • A(z) VERSACE Pour Femme Dylan Blue EdP 30 ml másodlagos illatfajtája: gyümölcsös
  • Olaszországból származó parfüm
  • A parfüm kiszerelése: 30 ml

További információk a(z) VERSACE márkáról

A Versace márkanév 1978-ban, Milánóban jött létre. Az olasz érintésű illatok ösztönzést, szenvedélyt és luxust kölcsönöznek viselőiknek. A Versace parfüm mindennapi használatra alkalmas és a maximális önbizalom érzetét kelti. Ez a márka nemcsak parfümöket gyárt, hanem ruházattal, kozmetikumokkal, kiegészítőkkel és bútorokkal is foglalkozik.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPFC3290
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003839094

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15