Oldal frissítése

VERSACE mini szett EdP + EdT Set 25 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VERSACE mini szett EdP + EdT Set 25 ml

Burkolózz be Versace egyik fényűző illatába, amelyet hangulatodnak vagy az alkalomnak megfelelően választhatsz ki. Ez a parfüm ajándékcsomag öt különböző parfümöt és EDT-t kínál -  bizonyára azonnal elnyeri a tetszésedet. Az illatok nőiesek, érzékiséget és temperamentumosságot sugallnak. A Versace parfümök kiemelik varázslatos énedet, erődet és ellenállhatatlanságodat. Összetéveszthetetlenek, ennek köszönhetően valóban egyedinek érzed majd magad. Kényeztesd magad a Versace mini parfüm ajándékcsomaggal. 

A Versace parfüm ajándékcsomag legfontosabb tulajdonságai

  • Luxus illatok a Versace márkától
  • Az illatot hangulatodnak vagy az alkalomnak megfelelően választhatod ki
  • A parfüm szett öt különböző parfümöt és EDT-t kínál
  • Nőies, érzéki illatok, ugyanakkor temperamentumot sugallnak
  • A Versace parfümök kiemelik varázslatos énedet, erődet és ellenállhatatlanságodat
  • Kényeztesd magadat a Versace mini parfüm ajándékcsomaggal

Érzéki Dylan Blue az erős nők számára

A Versace Pour Femme Dylan Blue parfüm tökéletesen kiemeli nőiességedet és összetéveszthetetlen varázsodat. Az intenzív és kifinomult illat tökéletesen illik az erős nőkhöz, akik ki tudják fejezni érzéseiket. Kezdetben a fekete ribizli, a kínai bazsalikom és a lédús zöld alma tónusai jönnek át, finom, nefelejcs és lóhere virágokkal kiegészítve. A szív illat rejti a lédús őszibarack, a jázmin, az érzéki rózsa és rózsameténg illatát. A parfüm alapját az egzotikus pacsuli, a pézsma, fehér fa és a styrax akkordjai alkotják. A Versace Pour Femme Dylan Blue alkalmas mindennapi viseletre, tavaszra és nyárra a legjobb választás. 

Elegancia, amelynek egyetlen ember sem tud ellenállni

Illatozz az Eros Pour Femme érzéki és elegáns parfümjével. Ez a illat kiemeli nőies erőidet, amelyeknek egyetlen férfi sem tud ellenállni. Először körbevesz majd a bergamottal kiegészült gránátalma és lédús citrom illata. Ezt követően a gyengéd bazsarózsa, a jázmin és a citromvirág árnyalatai mutatkoznak meg. Majd végül színre lép az alapillat érzéki pézsmája és szantálfája. Ez a szenvedélyes, luxus illat azonnal elkápráztat

Csábító és egyben tiszta Yellow Diamond

A Yellow Diamond illat olyan, mintha a szelíd napsugár közvetlenül megérintene. Ez a tiszta és nagyvonalú, eleganciával teli illat természetesen domborítja ki varázslatos női énedet. A Versace illata egy luxus gyémánt ragyogó csillogását biztosítja, ha viseled az illatot. Kezdetben a finom körte ölel körbe bergamottal, nerolival és citrommal. Következőnek a tündérrózsa, a mimóza, a narancs és a frézia árnyalatai érződnek majd. Az alapja borostyán, guajakfa és érzéki pézsma. Azonnal beleszeretsz ebbe a csábító és ellenállhatatlan Yellow Diamond illatba. 

A Bright Crystal kiemeli finom nőiességedet

Hagyd, hogy ez a finom és tiszta illat kényeztessen: burkolózz  be a gyümölcsök és virágok kellemes és friss illatába. A Bright Crystal Eau de Toilette-t nőiesség és érzékiség jellemzi. Elsőként a csodás gránátalma, a japán citrom és vizes árnyalatok jelennek meg, amelyek aztán kiegészülnek a magnólia, a bazsarózsa és a lótusz virágos kombinációjával. Az alapja a borostyán, az érzéki pézsma és a mahagóni. Ragyogj a Versace-val, mint egy igazi gyémánt. 

Mutasd meg, mi rejtőzik benned

Vedd körbe magad a Crystal Noir bohém és temperamentumos illatával, amely világosan megmutatja, mi rejlik a nőkben. Az érzéki-mágikus illat kiemeli egyedi varázsodat. Kezdetben az ibolya, a fekete ribizli és a füge árnyalatai emelkednek ki. A szív illatban megérkezik a finom jázmin, a frangipáni és a tubarózsa. A parfüm alapja a szantálfa kiegészítve édes vaníliával, kasmírral és kunkorral. A Crystal Noir segítségével megszabadulhatsz a szürke hétköznapoktól. 

Versace Pour Femme Dylan Blue EdP 5 ml
Az illat típusa: virágos-gyümölcsös
Fej: fekete ribizli, kínai bazsalikom, nefelejcs, lóhere, Granny Smith zöld alma 
Szív: őszibarack, jázmin, rózsa, csipkebogyó, rózsameténg
Alap: pacsuli, pézsma, fehér fa, styrax

Versace Eros Pour Femme EdP 5 ml:
Az illat típusa: virágos-fás
Fej: gránátalma, kalábriai bergamott, szicíliai citrom
Szív: bazsarózsa, arab jázmin, citromvirág
Alap: szantálfa, pézsma, ambroxán, fás árnyalatok

Versace Yellow Diamond EdT 5 ml:
Az illat típusa: virágos
Fej: körte, bergamott, neroli, amalfi citrom
Szív: tavirózsa, mimóza, afrikai narancsvirág, frézia
Alap: ámbra, guajakfa, pézsma

Versace Bright Crystal EdT 5 ml
Az illat típusa: virágos-gyümölcsös
Fej: gránátalma, japán citrom,vizes tónusok
Szív: lótusz, magnólia, bazsarózsa
Alap: ámbra, pézsma, mahagóni

Versace Crystal Noir EdT 5 ml
Az illat típusa: orientális-virágos
Fej: ibolya, fekete ribizli,füge
Szív: jázmin, frangipáni, tubarózsa
Alap: szantálfa, vanília, kasmír, kunkor


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 25 ml
Kód:  KPFC2173
Termékszám:  8011003843275

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15