Oldal frissítése

VERSACE Eros EdT Set

5 6 értékelés
23 490 Ft

VERSACE Eros EdT Set

A Versace Eros toalettvíz csodálatos illat. Már a név is kifejező: a hatalmas és mindent felélesztő erő megtestesülése. Erósz a szerelem istene, s maga a szerelem is örömet és keserédes bánatot hordoz, mindenki és minden felett uralkodik. Erósz arany szárnyakkal száll, fegyvere az íj és a nyíl. Akit eltalál, a szerelem rabjává válik. Lehet kedves és kegyetlen, vidám, pajkos és ravasz. Az emberek vágynak rá, megéneklik és megátkozzák. Ez a szerelem!
Erósz illata olyan, mint amikor megérint a szerelem. Friss citrusos illatok keverednek zöld almával és hűs mentával. A muskátli intenzív illatát a tonkabab jellegzetes aromája egészíti ki. Az erős férfias illatalapot a cédrus, a vetiver és a tölgymoha adja. Az összes illatot az érzéky vanília köti össze. Ahogy egy nő megérzi ezt a bódító illatot, úgy érzi, hogy Erósz találta el a nyilával, és aláveti magát a szerelem varázsának.
Ez a friss, de kifejező, hosszan tartó illat az olyan férfi számára alkalmas, aki tele van élettel és lendülettel, aki szereti a nőket és a szerelemnek él. Főleg energikus, egészséges öntudattal rendelkező férfiak értékelik ezt a friss, intenzív és érzéki illatot.
Használja ezt az illatot mint Erósz nyilát, hogy "eltalálja", akit szeret!
Hozzávalók:Fő: citrom, alma, mentaSzív: ambroxan, muskátli, tonkababAlap: cédrus, vanília, vetiver, tölgymoha
A készlet tartalma:

  • EDT 50 ml
  • Tusfürdő 50 ml
  • Borotválkozás utáni balzsam 50 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Cédrus, Menta, Vanília
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után
Kód:  KPFH220h
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003820382

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20