Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

VERSACE Eros Pour Femme EdP 30 ml

4,9 32 értékelés
Változat
Űrtartalom
30 ml 50 ml 100 ml
Szuper ár
18 490 Ft

VERSACE Eros Pour Femme EdP 30 ml

Olyan parfümöt szeretnél, amit soha többé nem cserélnél már le másikra? A(z) VERSACE Eros Pour Femme EdP 30 ml rendkívüli illat nőknek. A parfüm fő alkotóelemei a virágos jegyek, amelyben olyan tónusok dominálnak, mint a jázmin, a rózsa és az ibolya. A parfüm tökéletességéhez elengedhetetlen a fás mellékillat is a cédrus, a szantálfa és a rózsafa jellegzetes aromájával. Ez a parfüm a hétköznapokon és a forró nyári melegben is kiváló viselet. A(z) VERSACE Eros Pour Femme EdP 30 ml parfüm Olaszországban készül.

A(z) VERSACE Eros Pour Femme EdP 30 ml parfüm főbb tulajdonságai

  • Parfüm hölgyek számára
  • Elsődleges illatfajta: virágos
  • A(z) VERSACE Eros Pour Femme EdP 30 ml másodlagos illatfajtája: fás
  • Olaszországból származik
  • Űrtartalma: 30 ml

Egyéb információk a(z) VERSACE gyártóról

A Versace márka 1978-ban, Milánóban debütált. Az olasz érintésű illatok luxust és szenvedélyt kölcsönöznek viselőiknek. A Versace illat mindennapi viseletre alkalmas, valamint növeli az önbizalmat. Ez a márka nemcsak parfümöket gyárt, hanem kiegészítőkkel, kozmetikumokkal, ruházattal és bútorokkal is foglalkozik.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KPFC2986
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003823512

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10