Oldal frissítése

VERSACE Eros Parfum EdP Set 210ml

5 1 értékelés
35 190 Ft

VERSACE Eros Parfum EdP Set 210ml

A szerelem római istene, Eros biztosan minden nő szívét elnyeri. Ha erre a szuperképességre vágysz, akkor nyúlj a VERSACE Eros Parfum EdP szetthez, amely olyan illatos ködbe burkol, amelynek egyetlen nő sem tud ellenállni. A jellegzetes aromás és keleties illat, valamint a különféle illatjegyek szokatlan kombinációja biztos, hogy téged is elvarázsol. A kék üveget a Versace embléma, a titokzatos medúza díszíti, amely szintén egy mitológiai szimbólum, és kétségtelenül hozzátartozik ehhez a parfümhöz. Szerelem, szenvedély, vágy - erős érzelmek, amelyeket a Versace márkának sikerült egy egyedülálló parfüm üvegébe töltenie. Legyél te az a férfi, akinek egyetlen nő sem tud ellenállni a Versace parfümnek hála, amely a szerelem római istenéről, Erosról kapta a nevét.  

A VERSACE Eros Parfum EdP szett főbb jellemzői

  • Eau de Parfum férfiaknak
  • Egyedi illatkompozíció
  • Az illat aromás orientális
  • Alkalmas egész napos viseletre
  • 2021-ben dobták piacra

Egyedi illatjegyek olasz temperamentummal

A Versace parfümnél először az olasz citrom- és mandarinolaj, valamint az elemi és a fekete bors olaj frissítő jegyei fognak elárasztani. A szívillat a levendula és a zsálya férfias keveréke, de van benne pomaróz és gerániumolaj is. Végül pedig az Eros parfüm az aromás pacsuli és a meleg, édes vanília ellenállhatatlan kombinációját tárja elénk.

Nyári és téli illatok egy kis mediterrán beütéssel

A Versace Eros különösen alkalmas a meleg nyári napokra. Az illatkompozíció könnyű és friss, így a forró napokon nem érezzük nehéznek. De melegebb jegyeinek köszönhetően az Eros télen is elkísérheti. Ez a parfüm munkába és különleges alkalmakra egyaránt alkalmas. Biztos, hogy nem okoz csalódást az első randin, egy romantikus vacsorán vagy egy partin.

Fejjegy:menta, citrom

Szívjegy:zöld alma, geránium

Alapjegy:ámbra, vanília, tonkabab

A csomag tartalma:
EdP 100 ml
Tusfürdő gél 100 ml
EdP 10 ml

Összetétel

Parfüm:
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ALFA-IZOMETIL-IONON, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, CINNAMAL, EUGENOL. vol. 70%""


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 210 ml
Kód:  KPFV1011
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003879441

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15