Oldal frissítése

VERSACE Eros Flame EdP 50 ml

4,7 33 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 100 ml 200 ml
20 990 Ft

VERSACE Eros Flame EdP 50 ml

Olyan parfümöt keresel, aminek az illata garantáltan felkelti a környezeted érdeklődését? A(z) VERSACE Eros Flame EdP 50 ml káprázatos illat férfiak számára. A parfüm fő esszenciái a fás illatok, melyekben a szantál- és rózsafa tónusok kombinációja dominál. A parfüm további elengedhetetlen része a fűszeres mellékillat is, melyben a rózsabors, a koriander vagy a fahéj jellegzetes aromája érződik. Ez a parfüm főleg a hétköznapokon ideális viselet, de esti rendezvényekre is kiváló. A(z) VERSACE Eros Flame EdP 50 ml Olaszországban készül.

A(z) VERSACE Eros Flame EdP 50 ml férfi parfüm főbb jellemzői

  • Parfüm férfiak számára
  • Elsődleges illatfajta: fás
  • A(z) VERSACE Eros Flame EdP 50 ml másodlagos illatfajtája: fűszeres
  • Gyártási helye: Olaszország
  • Kiszerelése: 50 ml

További információk a(z) VERSACE gyártóról

A Versace márka 1978-ban, Milánóban jött létre. Az olasz érintésű illatok ösztönzést, luxust és szenvedélyt kölcsönöznek viselőiknek. A Versace illat mindennapi viseletre alkalmas és növeli az önbizalmat. Ez a márka nemcsak parfümöket gyárt, hanem kozmetikumokkal, ruházattal, kiegészítőkkel és bútorokkal is foglalkozik.

Összetétel

AZ ALKOHOL DENÁTUMOK, PARFÜM/ILLAT, AQUA/WATER, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL, METOXICINNAMÁT, ALFA-IZOMETIL-IONON, IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTIL-METOXI-DIBENZOIL-METÁN, GERANIOL, ISOEUGENOL.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
AZ ALKOHOL DENÁTUMOK, PARFÜM/ILLAT, AQUA/WATER, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ETHYLHEXYL, METOXICINNAMÁT, ALFA-IZOMETIL-IONON, IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTIL-METOXI-DIBENZOIL-METÁN, GERANIOL, ISOEUGENOL. '>
Kód:  KPFC2499
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8011003845347

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20